Samsung Galaxy Z Fold4 érdekel Windows-zal?

2022.08.29| Android Central

Valaki a Galaxy Z Fold 4-et Windows Phone-ná változtatta, és fantasztikus lett a végeredmény.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Egy YouTubernak sikerült a Galaxy Z Fold 4-ét Windows Phone-ná varázsolnia. Két Android launcher és Bixby rutin kombinációját használta, hogy működjön. A folyamat nem tökéletes, de úgy tűnik, hogy meglepően jól működik.

Végre elérhetőek a Samsung legújabb összecsukható okostelefonjai, és bár még csak most kerültek a boltok polcaira, néhány felhasználó izgalmas módszereket talál az élmény személyre szabására.

Samsung Galaxy Z Fold4 érdekel Windows-zal?

Mark Spurrell YouTuber végigvezet minket azon a folyamaton, hogy új Galaxy Z Fold 4-ét úgy alakítsa ki, mint egy Windows Phone, a belső kijelző pedig egy teljes Windows PC-t prezentál. Bonyolult folyamatnak tűnhet, de Spurrell szerint mindössze két launcherre és néhány Bixby rutin módosítására van szükség ahhoz, hogy az egyik legjobb összehajtható telefont igazi múltidéző készülékké változtassa.

Az eredmény egy összecsukható telefon, amely becsukott állapotban az ismert Windows Phone csempéket tartalmazza. Ezek testreszabhatók, ahogy Spurrell bemutatja, mozgatja és átméretezi a csempéket, még az ikonokat is módosítja, hogy azok megfeleljenek a Windows Phone-okon megszokottaknak. Spurrell még a hasznos gesztusokat is képes testre szabni az olyan funkciók gyors eléréséhez, mint a kamera.

Belülről teljesen más az élmény. A Galaxy Z Fold 4 a Windows 10-hez hasonló asztali felülettel nyílik meg, gyorsbillentyűkkel és az összes alkalmazást felsoroló Start menüvel. A bal alsó sarokban találhat widgeteket az órához és a naptárhoz, egy összecsukható gyorsbeállítási parancsikont, valamint egy teljes panelt a beállításokhoz és az értesítésekhez, amely hatékonyan helyettesíti a legördülő értesítési felületet.

Spurrell megjegyzi, hogy a működés egyelőre nem tökéletes, ugyanis a telefon folyamatosan vált a launcherek között. Azt mondja azonban, hogy a mindennapokban nem annyira nehézkes a kezelés, mint ahogyan azt várta, és összességében nagyon lenyűgözte az élmény.

Tekintse meg a fenti teljes videót, hogy megtudja, hogyan változtatta Galaxy Z Fold 4-jét Windows Phone-vá, és élje át újra a szép időket. Ki tudja, talán a Microsoft ihletet kap a Surface Duo 2 utódjához. Vagy nem.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokVége a MIUI-nak?

Vége a MIUI-nak?

2023.10.10
| GSM Arena
Azt pletykálják, hogy a Xiaomi véget vet a MIUI androidos szoftvercsomagnak és más lesz helyette.
Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

Tényleg hatalmas Black Friday akciók a OnePlusnál

2023.11.18
| OnePlus
A OnePlus sem maradt ki a Black Friday akciókból, több telefonját és számos kiegészítőt akciózik éppen.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei