Samsung Galaxy S: ICS nem, de Value Pack jön

2012.03.29| Engadget

A nagyobbik dél-koreai gyártó rég bejelentette, hogy nem lesz hivatalosan elérhető Android 4.0 Ice Cream Sandwich a Samsung i9000 Galaxy S modellre.

A nagyobbik dél-koreai gyártó rég bejelentette, hogy nem lesz hivatalosan elérhető Android 4.0 Ice Cream Sandwich a Samsung i9000 Galaxy S modellre. Akkor a hatalmas felháborodást és internetes petíciót követően újragondolták a dolgot, ám elárulták, hogy nem áll rendelkezésre a készülékben elegendő memória ahhoz, hogy a rendszert és az új TouchWiz kezelőfelületet is hibamentesen futtassa a telefon. A dolog pikantériája csak annyi, hogy TouchWiz nélkül gond nélkül megy az ICS a telefonon, ahogy a többféle portolt változatokból látszik. A Samsung most úgy döntött, hogy ha ICS nem is, de az anno is emlegetett Value Pack elérhető lesz a modellre, amely többek között a Face Unlock arcfelismerő funkciót integrálja a rendszerbe. Akinek Kies 2.0 szoftver található a számítógépén, az ezen linkről akár már most is telepítheti az egyelőre hivatalosan csak Dél-Koreának és csak a Samsung Galaxy K-re, valamint Galaxy U-ra kiadott Value Pack-et (teljes biztonsági mentés után persze) a kompatibilis készülékekre.

Samsung Galaxy S: ICS nem, de Value Pack jön

Samsung Galaxy S: ICS nem, de Value Pack jönTovábbi friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei