Samsung Galaxy S7 és edge: íme az elsõ fotók!

2016.02.10| GSM Arena

Alig néhány óra különbséggel bukott le a Samsung Galaxy S7 és a Samsung Galaxy S7 edge modellekrõl egy-egy élõkép.

A két fotó közt a fõ különbség annyi, hogy az edge változatnál nem csak a készülékházat csodálhatjuk meg, de mûködés közben készült a kép. Az AnTutu benchmark tesztet fotózták le, így egyben a képen látható információ megerõsíti a fotó hitelességét is – persze nagyon sokan értenek a PhotoShophoz, ez is igaz. A benchmark szerint a Galaxy S7 edge hivatalosan SM-G935 néven kerül forgalomba.

A hírek szerint a Galaxy S7 edge 5.5 col képátlóval, QHD felbontással, AMOLED kijelzõvel érkezik, a rendszer gyorsaságáról – modelltõl függõen – a Qualcomm Snapdragon 820 vagy a Samsung Exynos 8890 chipset gondoskodik majd, mindkettõhöz 4 gigabájt RAM jár. A hátlapi kamera a legújabb Britecell fejlesztéseket kapja, 12 megapixel felbontáshoz f/1.7 fényerõ jár, az elõlapi kamera öt vagy nyolc megapixeles lesz. A Samsung Galaxy S7 edge várhatóan 32 vagy 64 gigabájtos belsõ tárhellyel lesz kapható és a dolog pikantériája, hogy bõvíthetõ lesz microSD kártyával! Ez az a funkció, amiért a Samsung Galaxy S6 és a Samsung Galaxy Note 5 tulajdonosok joggal panaszkodtak. Az Android 6.0 Marshmallow rendszer hosszú készenléti idejét a 3600 mAh-s akkumulátor biztosítja. Az S7 edge érdekessége lehet az Always On Display, amirõl jelenleg nem sokat tudni még.

Samsung Galaxy S7 és edge: íme az elsõ fotók!

A Samsung Galaxy S7 a kép tanúsága szerint hajlított hátlappal és nem kiálló kamera kerettel jelenhet meg. Azt nem lehet megállapítani egyértelmûen, hogy üveg a hátlap vagy csillogó bevonatú mûanyag, ráadásul prototípusról is van szó. Tetszetõs a fém keret, amely állítólag magnéziumból készült a régebbi, kevésbé bevált alumínium megoldás helyett. Tudás tekintetében Snapdragon 820 és Exynos 8890 CPU várható, ez utóbbi állítólag tizenöt százalékkal jobb lesz a Qualcomm megoldásánál. Szó esett már arról is, hogy vízállóak lesznek az újdonságok és hogy akár harminc perc alatt feltölthetõ lesz a telep nulláról nyolcvan százalékra, ezzel együtt pedig átlag kétnapos üzemidõt is ígérnek, ez kicsit túl szép, hogy igaz legyen. A Galaxy S7 család február 21-én mutatkozik be a Mobile World Congress kiállításon. A Samsung Galaxy S7 mintegy 740, az S7 edge pedig 890 dolláros áron várható megjelenéskor, Vietnámban pedig a március 3-i debütálás után március 18-án kerül a boltokba. Európában akár már március 11-tõl is megvásárolható lehet a két készülék.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Samsung Galaxy S7 és edge: íme az elsõ fotók!

Samsung Galaxy S7 és edge: íme az elsõ fotók!

Samsung Galaxy S7 és edge: íme az elsõ fotók!



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei