Samsung Galaxy A60: 6.7 collal és 32 megapixellel

2019.03.06| SamMobile

A Samsung Galaxy A termékcsalád több tagját várjuk idén, az egyik az A60.

Nemcsak a Galaxy A90 lesz az egyetlen, prémium kategóriás a Galaxy A modellek között, amelyet a gyártó a következő hónapokban leplez le. A Samsung Galaxy A60 nem túl meglepő módon a Galaxy A50 és a hamarosan érkező A70 közé tartozik.

Tudás szempontjából 6.7 colos, full HD+ felbontású Super AMOLED Infinity-U kijelző várható, tehát elmondható, hogy a cég a komplett A családot vízcsepp alakú szenzorszigettel látta el. Akárcsak a Galaxy A50 esetében, az A60 is rendelkezik optikai, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval.

Samsung Galaxy A60: 6.7 collal és 32 megapixellel

A Samsung Galaxy A60 a hátlapon tripla kamerarendszert prezentál, ahol a fő optika 32 megapixel felbontású, ehhez egy 5 megapixeles mélységszenzor és egy 8 megapixeles széles látószögű kamera tartozik. A Galaxy A50 annyival kevesebb, hogy 25 megapixel a maximum felbontása. Az A60 előlapjára szintén 32 megapixeles előlapi optika kerül.

Samsung Galaxy A60: 6.7 collal és 32 megapixellel

További fejlesztés a kisebb modellhez képest a 4500 mAh-s akkumulátor – szemben az A50 4000 mAh-jával – valamint a 0.3 collal nagyobb kijelző. A Galaxy A60-ban Snapdragon 675 chipset dolgozik, ehhez és a 128 gigabájt tárhelyhez 6 vagy 8 gigabájt RAM választható.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei