Rengeteg újítást kapunk a One UI 5.1-ben!

2023.01.30| SamMobile
Címkék:

One UI 5.1


Széles körben beszámoltak arról, hogy a Samsung bemutatja a Galaxy S23 sorozatot Android 13-alapú One UI 5.1-el. Néhány nappal a Galaxy S23 hivatalos bejelentése előtt a One UI 5.1 funkciói teljes egészében kiszivárogtak, és kiderül, mit hoz.

A német WinFuture által kiszivárogtatott One UI 5.1 változásnapló részletesen:

Kamera

Egyszerűbbé vált a szelfik színárnyalatának megváltoztatása: Könnyedén módosíthatja a szelfik színárnyalatát a képernyő oldalán található Effektusok gombbal.

Gyors hozzáférés az Expert RAW-hoz: Az Expert RAW lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű képeket készítsen feldolgozás vagy tömörítés nélkül, ami tökéletes azok számára, akik később szeretnék szerkeszteni fotóikat. Az Expert RAW elérése mostantól egyszerűbb a Speciális menüből.

Rengeteg újítást kapunk a One UI 5.1-ben!

Galéria

Közös családi album: A Shared Family Album segítségével a fényképek megosztása családjával minden eddiginél egyszerűbb. A Galéria azt javasolja, hogy a családtagok arcának felismerésével adjon hozzá fényképeket megosztott családi albumához. Családtagonként (legfeljebb 6 fő) 5 GB tárhelyet is kap.

Továbbfejlesztett kezelés: A feldolgozás automatikusan eltávolítja az árnyékokat és a tükröződéseket, hogy a fényképek nagyszerűek legyenek. GIF-eket is létrehozhat újra a jobb felbontás és tisztaság érdekében.

Kényelmes információs megjelenítés: Ha felfelé csúsztat egy képet vagy videót a galériában, egy pillantással láthatja, hogy mikor és hol készült a kép, melyik eszközön, hol tárolták stb.

A keresés hatékonyabbá vált: Mostantól egyszerre több személyre vagy elemre is kereshet. Akár a nevük felcímkézése nélkül is kereshet embereket, ha rákattint az arcára.

Válasszon egy helyet a képernyőképek mentéséhez: Mostantól elmentheti a képernyőképeket és a képernyőfelvételeket egy választott mappába, ha beállítja azt a speciális funkciókban.

AR Zone és AR Emoji

3 hangulatjel használata az AR Emoji kamerában: Készítsen szórakoztató fényképeket és videókat barátaival (legfeljebb 3 fővel) maszk módban. Az emojira kattintva lecserélheti barátai arcát más karakterekre.

Elrendezési és szerkesztési fejlesztések az AR Doodle-ben: Az ecsetek mostantól elérhetők az AR Doodle főképernyőjén a gyorsabb hozzáférés érdekében. A rajzokat a létrehozásuk után is átméretezheti és áthelyezheti, az új radír eszközzel pedig a rajzok egy részét törölheti anélkül, hogy teljesen törölné őket.

Rengeteg újítást kapunk a One UI 5.1-ben!

Widgetek

Új akkumulátor widget: Az új akkumulátor widget segítségével ellenőrizheti Galaxy készülékeinek akkumulátorszintjét. Közvetlenül a kezdőképernyőről láthatja, hogy az okostelefon, a Galaxy Buds, a Galaxy Watch és más támogatott eszközök akkumulátora hány százalékon áll.

Intuitív időjárási widget: Az új illusztrációs stílus és az aktuális időjárási körülmények összefoglalása megkönnyíti az időjárási információk megismerését, legyen szó napsütésről, felhősről, esőről vagy hóesésről.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Módok és forgatókönyvek

Különböző háttérképek az üzemmódtól függően: Állítson be különböző háttérképeket a lezárási képernyőn és a kezdőképernyőn az aktuális tevékenységeitől függően. Különböző üzemmódok beállításával válasszon hátteret a munkához, egyet a sporthoz és még sok máshoz.

További feltételek és műveletek forgatókönyvekhez: A szkriptek automatikus futtatása, amikor bekapcsolja a repülőgép módot vagy a mobil hotspotot. A szkriptek mostantól megnyithatnak bizonyos alkalmazásokat, beállíthatják a bal/jobb hangegyensúlyt, és így tovább. Az új műveletek lehetővé teszik a Gyors megosztás és az érintésérzékenység szabályozását, valamint a csengőhang és a betűtípus stílusának módosítását.

Kapcsolódás

Együttműködés a Samsung Notes alkalmazásban: Hozzon létre egy megosztott jegyzetet, amelyet egyszerre többen szerkeszthetnek. Írjon jelentést a kollégákkal, jegyzeteljen egy tanulócsoport számára, vagy rajzoljon egy képet egy barátjával. A lehetőségek végtelenek.

A megosztott alkalmazásokba való meghívás egyszerű: Mostantól egyszerűen meghívhat másokat megosztott albumokba, jegyzetekbe és naptárakba egy olyan hivatkozás segítségével, amely megosztható olyan alkalmazások között, mint a Messenger, az e-mail és a közösségi hálózatok.

Speciális több vezérlés a Galaxy Book és az okostelefon között: Mostantól nemcsak Galaxy táblagépével, hanem Galaxy okostelefonjával is használhatja Galaxy Book egerét, billentyűzetét vagy trackpadjét. Könnyedén másolhat és illeszthet be szöveget, és húzza át a képeket egyik eszközről a másikra, mintha ugyanaz az eszköz lenne.

Médiakimenet WiFi hangszórókhoz: Ha tovább szeretné hallgatni a már elkezdett zenét Wi-Fi hangszórókon a Spotify Connecten és a beépített Chromecaston keresztül, egyszerűen nyissa meg a médiakimenetet a gyorselérési eszköztárról, ne a zenei alkalmazásokat.

Böngészés folytatása a számítógépen: Ha okostelefonján szörföl az interneten a Samsung Internet segítségével, majd folytatja a böngészést a számítógépen, akkor megkeresheti az okostelefonon megnyitott webhelyeket, és folytathatja a böngészést a számítógép böngészőjével.

Samsung DeX

Továbbfejlesztett többfeladatos munkavégzés a DeX-ben: Osztott képernyő módban a képernyő közepén lévő elosztót húzva átméretezheti mindkét ablakot. Az ablakot az egyik sarkához is illesztheti úgy, hogy az a képernyő negyedét foglalja el.

Beállítások

Beállítási javaslatok: A javaslatok mostantól a beállítási képernyő tetején jelennek meg, és tájékoztatják Önt a kipróbálandó hasznos funkciókról vagy a figyelmet igénylő beállításokról, így azonnal engedélyezheti vagy kipróbálhatja azokat.

Samsung internet

Továbbfejlesztett keresés: Mostantól mappanév alapján kereshet a könyvjelzők között, vagy csoportnév alapján a lapokon. A továbbfejlesztett keresési logika lehetővé teszi, hogy megtalálja, amit keres, még akkor is, ha valamit rosszul írnak.

Beállítási varázsló

Az új Galaxy gyorsabb és egyszerűbb kezdeti beállítása: Ha Galaxy vagy más Android-eszközről új Galaxyra vált, egyszerűen szkennelje be a QR-kódot a régi készülékén, hogy automatikusan áttelepítse Wi-Fi-hálózatait, Samsung- és Google-fiókját az újba Eszköz átvihető anélkül, hogy begépelne bármit.

Időjárás

Részletes időjárási információk egy pillantással: Hasznos időjárási információk jelennek meg az Időjárás alkalmazás főképernyőjén. Megnézheti a súlyos időjárási riasztásokat, a napi időjárás-jelentéseket, az óránkénti csapadékmennyiséget és a színhőmérséklet-diagramokat.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokKihalhat az Android a Z generáció miatt?

Kihalhat az Android a Z generáció miatt?

2023.02.22
| Android Authority
Egy friss jelentés azt állítja, hogy a Z generációs Android alkalmazása riasztó ütemben csökken.
Döbbenetes lett a Samsung új funkciója

Döbbenetes lett a Samsung új funkciója

2023.02.11
| Sammy Fans
Letaglózó eredménnyel jártak az első tesztek, ami a Samsung Galaxy S23 szérián debütált Light módot illeti.
A iOS 16.4 tölthető: itt vannak az újdonságok

A iOS 16.4 tölthető: itt vannak az újdonságok

2023.03.28
| 9to5 Mac
A iOS 16.4 most már mindenki számára elérhető, és számos új funkciót tartalmaz az iPhone felhasználók számára.
Ilyen olcsó még sose volt a 200 megapixeles csúcsmobil

Ilyen olcsó még sose volt a 200 megapixeles csúcsmobil

2023.02.07
| (x)
Októberben mutatkozott be hivatalosan a neves gyártó legerősebb készüléke 200 megapixeles kamerával és 120W-os Hyper Charge gyorstöltéssel.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei