Rendkívül olcsó gimbaltok, a profi vidókhoz!

2019.08.01| Cafago

Tökéletes és stabil videófelvételre vágysz? Itt a megoldás!

Napjainkban az okostelefonokat nem csak kommunikációs eszközként használják, hanem egyre többen hoznak létre tartalmakat vele. A tartalom létrehozása főleg fotókat és videókat jelent. Még néhány filmet is készítettek okostelefonokkal a hagyományos kamerák helyett. Természetesen, ha valaki hasonló dolgokat tervez, a Gimbal elengedhetetlen, mivel az általa kínált stabilitás nem reprodukálható az okostelefonokon található képstabilizálással. 

A FeiyuTech Vlog gimbal egy nagyon egyszerű, összecsukható eszköz, így zsebre rakva bármikor előkaphatjuk, hogy megörökíthessünk egy fontos pillanatot. A Feiyu Tech Vlog mindössze 272 grammot nyom. A tervezők gondoltak mindenkire, mivel szinte akármilyen méretű okostelefonnal használhatjuk, legyen az 42 vagy akár 88 milliméter széles.

Rendkívül olcsó gimbaltok, a profi vidókhoz!

A beépített akkumulátor akár 8-14 órás üzemidőre is képes, nem csoda mivel a gyártó egy 1300mAh-es egységgel látta el. A FeiyuTech Vlog nem csak napi vlog készítéséhez, hanem streameléshez és rövid videó készítéséhez is tökéletes választás lehet. Különlegesége, hogy egy gombnyomással válthatunk a portré és a fekvő mód között. A Cafago oldalán most a L7187D kuponkódot felhasználva 20.000 forintért vásárolhatjuk meg.

 Az iSteady Mobile gimbal egy nagyméretű, 4000 mAh-es akkumulátorral rendelkezik, amely állítólag akár folyamatosan, 12 órán keresztül képes felvételt készíteni. Ez sokkal hosszabb felvétel időt jelent, mint amennyire egy átlagos mobiltelefon képes.

Rendkívül olcsó gimbaltok, a profi vidókhoz!

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A gimbal különlegesége, hogy a nagy akkumulátorának köszönhetően, powerbankként is használhatjuk. Az iSteady Pro hasonló az előbb említett modellhez, viszont ez a gimbal csak az akciókamerákkal kompatibilis. Ide tartozik a GoPro Hero 6/5/4/3 + / 3, a Yi 4K, az AEE, a Sony RX0 és az SJCAM. Más hasonló méretű és súlyú modellekkel is működik.

Rendkívül olcsó gimbaltok, a profi vidókhoz!

A iSteady Mobile gimbalt a Cafago 19.000 forintért kínálja számunkra, míg a Pro változatát 20.000 forintért vehetjük meg.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei