Premier: itt a csúcskategóriás tablet

2023.03.20| (x)

Hivatalos források szerint a régóta várt Blackview Tab 16 készen áll a világpremierre március 20-án, azaz ma.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Hivatalos források szerint a régóta várt Blackview Tab 16 készen áll a világpremierre március 20-án, azaz ma. Két évnyi kutatás és fejlesztés után a Blackview nem csak egy zászlóshajó táblagépet hoz, amely 11 hüvelykes 2K kijelzőt, akár 14 GB RAM-ot és frissített titkosítási technológiát tartalmaz, hanem jól megfelel az olyan igényeknek is, mint az iroda, a tanulás és a szórakozás, magasabb prioritássá emelve a termelékenységet.

Premier: itt a csúcskategóriás tablet

A Tab 16 legnagyobb fénypontja a 11 hüvelykes 2K Full HD kijelző, amely áttöri a táblagépek és a laptopok közötti falat, miközben támogatja a laptopok által ritkán támogatott érintőképernyőt. 

Eközben Bluetooth billentyűzettel és egérrel PC üzemmódba lépve a Tab 16 másodpercek alatt 11 hüvelykes laptoppá alakul át, lehetővé téve a böngészést és a dokumentumszerkesztést az előre telepített WPS Office Suite segítségével. Az akár 18 órás napi használatot elérő Tab 16 táblagép 7680 mAh kapacitású akkumulátora 18 W-os gyorstöltéssel rendelkezik, amely 30 perc töltéssel 4 óra használatot bír ki.

Premier: itt a csúcskategóriás tablet

Ezenkívül a TÜV Rheinland által tanúsított Tab 16 alacsony kék fényt, három olvasási módot támogat, e-könyvek vagy hírek olvasásához a Kindle-höz hasonló olvasási módban, a szem egészségének biztosítása az Eye Comfort módban.

A Tab 16 13 MP-es hátsó kamerával és 8 MP-es előlapi kamerával felszerelt arcfelismeréssel, de a videohívások, az online megbeszélések és a Google Smart Lens keresések is könnyebbé válnak a 2K kijelzőn.

Premier: itt a csúcskategóriás tablet

Ami a szórakozást illeti, a felhasználók az 1080P Widevine L1 segítségével új streaming médiát élvezhetnek mindenféle költség nélkül. A Tab 16 négy Smart-K hangszóróval van felszerelve, így bárhol élvezheti a 3D sztereó hangzást.

Zászlóshajó táblagépként a Tab 16 egy Unisoc T616 lapkakészlettel felszerelt, amely két nagy, akár 2,0 GHz-en futó A75 magot és hat energiatakarékos, akár 1,8 GHz-en futó kis A55 magot kombinál. 

Játék vagy TikTok streaming közben a CPU frekvenciája a csúcs 2G-ről 2,4G-re állítható a zökkenőmentesebb szórakozás érdekében. Alkalmazások, például üzenetküldés vagy csevegés közben a CPU visszavált, hogy energiát takarítson meg. 

Premier: itt a csúcskategóriás tablet

Az LMK technológiát az aktuálisan ritkán használt folyamatok felszabadítására és az erőforrásoknak a használt alkalmazásokhoz való priorizálására használják. 8 GB RAM, akár 6 GB RAM bővítés és 256 GB ROM lehetővé teszi a felhasználók számára a zökkenőmentes multitaskingot. A tárhely akár 1 TB-os microSD kártyával is bővíthető. 

Az Android 12-re épülő DokeOS_P 3.0-val felszerelt, számos saját fejlesztésű üzemmóddal ellátott. A Cold Room ideiglenesen lefagyasztja a ritkán használt alkalmazásokat, hogy tökéletesen megoldja a betöltési késleltetés problémáit, valamint hogy több energiát és forgalmat takarítson meg. 

Premier: itt a csúcskategóriás tablet

A RAM Fast segítségével több háttérfolyamatot fogad el, és simább használatot tesz lehetővé a felhasználók számára. Egy hagyományos stylussal az órák és megbeszélések rögzíthetők a Tab 16-on.

Az üzleti és vállalati felhasználók magas szintű adattitkosítási biztonságának biztosítása érdekében a Tab 16 a kernel-szintű biztonsági programba ágyazott SE-Linux-szal rendelkezik, amely hatékonyan védi a programot a rootolás és a támadások ellen.

Érdemes megjegyezni, hogy a legtöbb táblagéppel ellentétben, amelyek nem kínálnak beépített GPS-t, a Tab 16 quad-navigation műholddal rendelkezik ( GPS + GLONASS + Galileo + BaiDou), támogatja az offline térképeket is.

Premier: itt a csúcskategóriás tablet

Ár és elérhetőség

A Blackview Tab 16 tablet 2023. március 20-án lesz elérhető a Blackview Aliexpress Store-ban mindössze 189,99 USD-ért a világpremier eseménye alatt (50%-os kedvezmény), így a legtöbb felhasználó számára a legjobb ár-érték arányt nyújtja erőteljes teljesítményével és más tabletekhoz képest kedvező árával. Ez az ajánlat csak 7 napig tart, március 20-tól március 26-ig.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei