Öt hasznos app síeléshez és snowboardozáshoz

2023.01.20| (x)

A múlt év ugyan leköszönt, de még sokan vágynak a havas terepekre, ahol átadhatják magukat a téli sportok örömének. Ehhez adunk app ajánlót.

Bár a síelés vagy a snowboardozás önmagában is nagyon élvezetes, a megfelelő appok segítségével még többet hozhat ki az élményből. Ezúttal öt olyan alkalmazást mutatunk be, amelyek jól jöhetnek a hegyekben.

A hó jó, de vigyázzunk

Az OnTheSnow Ski & Snow Report valós időjárás-előrejelzéseket kínál a síterepek környékén, így tisztában lehetünk vele, hogy mikor érdemes a pályákra menni. A körülményekről lévő infók folyamatosan frissülnek a jelentések és felhasználói visszajelzések alapján, amiket képekkel és a helyi kamerákkal is alátámasztanak.

Öt hasznos app síeléshez és snowboardozáshoz

Jó a lejtő, csak tudjunk megállni a végén

A Slopes: Ski & Snowboard interaktív térképeket mutat több ezer pályáról, szállodáról és élményközpontról, továbbá követhetjük az útvonalat is, amit megtettünk. Az app ezen túl automatikusan felismeri, ha épp a lifttel haladunk visszafelé, és azt is, ha száguldozunk a terepen. Ez azért is kifejezetten hasznos, mert átnézhetjük, hogy mit teljesítettünk egy adott nap, és rendszerezhetjük kedvenc futamainkat.

A HONOR Watch3 GS okosóra ideális lehet sporttársnak, ugyanis különféle funkcióival nyomon követhetjük a testmozgás mértékét és egészségügyi paramétereinket.

Öt hasznos app síeléshez és snowboardozáshoz

Ha lavinát látunk, már rég késő

Az egyik legfontosabb, hogy kizárólag akkor vágjunk neki a pályáknak, ha tudjuk, hogy biztonságban leszünk. A SnowSafe - Lawinen-App egy egyszerűen kezelhető program, ami jelez, ha a közelben lavinaveszély van. A lavinák az egyik legveszélyesebb természeti körülmények, amikkel a téli sportolók találkozhatnak, ugyanis, ha betemeti őket, elképesztően nehéz megtalálni az áldozatokat.

Tanuljunk vizuálisan

A szuper síeléshez remek társ lehet két futam között a YouTube, ami tele van vagány videókkal a különféle helyszínekről. Ezen túl rengeteg hasznos oktatóvideót is találhatunk, vagy jópofa tippeket, hogy a téli sportok még szórakoztatóbbak, élvezetesebbek és biztonságosabbak lehessenek. Sőt, ezek a felvételek akár még újabb szuper appokhoz vezethetnek el.

Öt hasznos app síeléshez és snowboardozáshoz

A fotók sosem ártanak

Ugyan nem külön appról van szó, de érdemes időnként – vagy gyakran – elővenni készülékünket, hogy lőjünk pár emlékezetes képet a hófödte csúcsokról és élettel teli sípályákról. A HONOR 70 54MP-es szuper érzékeny főkamerája, valamint 50MP-es széles látószögű és makró kamerája bámulatos módon képes megörőkíteni akár a nagy tájakat, akár specifikus, kisebb részleteket a gyönyörű helyszíneken.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei