Összecsukható telefont hoz a OnePlus!

2023.03.01| Android Police

A OnePlus a legújabb márka, amely belép az összecsukható telefonok piacára, még ha nem is azonnal.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A márka az MWC 2023 második hivatalos napján erősítette meg, hogy egy összehajtható telefonon dolgozik, és hogy 2023 végére megérkezik. A tavaly augusztus óta tartó néhány előzetestől eltekintve ez volt az első amikor a márka megerősítette, hogy egy összecsukható OnePlus készülék érkezik.

A OnePlus az MWC 2023 konferenciáján bejelentette, hogy a készülék 2023 második felében fog landolni. Ez azt jelenti, hogy július és december között valamikor hallani kell róla, de további részleteket nem erősítettek meg. A Digital Chat Station egy korábbi kiszivárogtatása azt sugallta, hogy a telefon 2023 harmadik negyedévében fog megjelenni, tehát szeptember végére nálunk is megjelenhet.

„Első összehajtható telefonunk a OnePlus jellegzetes, gyors és zökkenőmentes élményével fog rendelkezni” – mondta Kinder Liu, a OnePlus elnök-vezérigazgatója. “Egy zászlóshajó telefonról van szó összecsukható formában. Olyan eszközt szeretnénk piacra dobni, amely a mai összecsukható piac csúcsélményét kívánja elérni.”

Összecsukható telefont hoz a OnePlus!

A márka nem sok mást mondott. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy a OnePlus hasonló marketingkampányt fog futtatni, mint a közelmúltban, és az elkövetkező hónapokban finom részleteket láthatunk az összehajtható OnePlusról.

Egyelőre nem tudjuk, hogy a cég első hajlított készüléke milyen összecsukható formában lesz. A korábban említett Digital Chat Station szivárgás azt sugallta, hogy ez egy könyvszerű összecsukható mobil lesz, és jobb képernyője lehet, mint a meglévő Oppo Find N2-nek.

A OnePlus anyavállalata, az Oppo az elmúlt néhány évben kísérletezett összehajtható telefonokkal, és ezt figyelembe véve lehet, hogy hasonló tervezési nyelvet és funkciókat látunk, mint az Oppo termékek. Az újonnan piacra dobott Oppo Find N2 Flip a cég első összecsukható flip telefonja, amelyet Kínán kívül is piacra dobtak, így előfordulhat, hogy a hamarosan megjelenő OnePlus Foldon is láthatjuk majd ennek a készüléknek az elemeit.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei