OnePlus Z néven érkezik a OnePlus X utódja

2020.03.31| Phone Arena

Az eredeti pletykák még OnePlus 8 Lite néven említették, azonban mostanra sokkal reálisabbnak tűnik a OnePlus Z név az érkező középkategóriáshoz.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A OnePlus márka évek óta elsőosztályú ár-érték arányt hozó csúcsmobiljairól ismert főként. Még 2015-ben a csúcs mellett bemutatta a rövid életű OnePlus X-et. Így 5 évvel később újra elérkezettnek látja a cég az idő arra, hogy megpróbálkozzon egy jóval olcsóbb, ám szolidabb tudású modell piacra dobásával.

Max Weinbach információi szerint egy új termékcsaládot jelent az X, nem csak egyetlen modellt. Ishan Agarwal, aki a legtöbbet és utoljára szivárogtatott OnePlus 8 és 8 Pro specifikációt, megerősítette ezeket az állításokat.

OnePlus Z néven érkezik a OnePlus X utódja

A pletyka szerint az okostelefon az Egyesült Királyságban 400 fontba kerül megjelenés után. Ez azt jelenti, hogy az ára körülbelül 450 dollár lesz az Egyesült Államokban, ebből pedig egyenesen következik, hogy konkurenciái lesznek a közelgő Google Pixel 4a XL és az Apple iPhone 9 hasonló áron.

A OnePlus stratégiája szerint a OnePlus Z jelentősen visszavetheti a jelenleg 549 fontba kerülő OnePlus 7T eladásait. Egyelőre nem tudni, pontosan mikor mutatkozik be a OnePlus Z, de nagy eséllyel nem a OnePlus 8 és OnePlus 8 Pro mellett április közepén, sokkal reálisabb egy nyári piacra kerülés.

OnePlus Z néven érkezik a OnePlus X utódja

A korábbi híresztelések szerint a OnePlus 8 Lite, avagy a OnePlus Z 6.4 colos kijelzőt hoz AMOLED alapokon, a szelfi kamera a megjelenítőben ül. Ára miatt sem edge megoldás, sem 90Hz nem várható. Kamerából 48 megapixeles fő optika várható 16+12 megapixeles plusz érzékelőkkel, LED vakuval és lézeres autofókusszal.

Bár soha nem nevezték meg, de minden esély szerint a MediaTek Dimensity 1000 SoC kerül a burkolat alá, ahol négy mag 2.2, másik négy pedig 2 gigahertzen tud pörögni. A legérdekesebb azonban, hogy ilyen áron még 5G modem is beleférhet a kínálatba. A 8+128, illetve8+256 gigabájt összeállításon már meg sem lepődünk a OnePlusnál.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Adategyeztetés online a Vodafone-nál

Adategyeztetés online a Vodafone-nál

2017.06.07
| Vodafone
Már a Vodafone-nál is elérhető a prepaid SIM kártyák online adategyeztetése
Mit tehetsz, ha elfelejtetted a lock screen mintát?

Mit tehetsz, ha elfelejtetted a lock screen mintát?

2016.01.14
| SamMobile
Sokakban felmerül, hogy vajon mit lehet tenni akkor, ha Samsung okostelefonján elfelejti a lezárt képernyõ feloldó jelszavát, kódját vagy a mintát. Szerencsére van megoldás.
Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei