OLED titkokért áll bíróság elé 11 ember

2018.11.30| Bloomberg

Tizenegy Samsung dolgozó áll bíróság elé céges titkok kiszivárogtatása miatt.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Nincs újdonság a nap alatt, a mai napig a Samsung készíti a legjobb OLED kijelzőket okostelefonokhoz, legyen szó akár az Apple iPhone XS, XS Max vagy a Samsung Galaxy Note 9 modellekről. A dél-koreai gyártó az OLED panelek piacának kilencvenöt százalékát birtokolja. Éppen ezért sem mindegy, milyen információk jutnak ki a gyár területén kívülre. Ezért kerül most több ember bíróság elé, akik a Samsungnál szerződéssel dolgoztak.

A hírek szerint iparági információkat adtak ki egy kínai vállalatnak, méghozzá 14 millió dollár értékben. Három érintettet már letartóztattak, a többiekre pedig ez vár, többek között a meg nem nevezett kínai cég igazgatóját is beleértve.

OLED titkokért áll bíróság elé 11 ember

A beszállító feladata az volt, hogy automatizált berendezéseket gyártson a Samsung OLED paneljeihez, így rengeteg információval rendelkeztek az ott dolgozók a folyamattal és a technológiával kapcsolatban, így kikerültek a panelek rajzai és vázlatai is, beleértve a jelenleg épphogy véglegesített 3D laminálási, hajlított OLED kijelzők részleteit is. Ezzel egyértelműen megsértették a nyilvánosságra hozatalról szóló megállapodást és a Samsungnak hat éve, illetve sok millió dolláros fejlesztési költsége bánja.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei