Olcsó iPad is jöhet tavasszal

2020.12.11| Phone Arena
Címkék:

iPad

,

mini LED

,

olcsó

,

10.5 col


Az Apple 2021 tavaszán kiadhatja a belépő szintű 10,5 hüvelykes iPad-et az A13 Bionic chipsettel.

A legújabb 10,2 hüvelykes iPad-et szeptemberben jelentették be frissített processzorral és ugyanazzal az árral, mint az elődöt. Azonban, ha igazak a pletykák, a táblagépet hamarosan még olcsóbb lehetőségre cserélheti a cég.

A kínai CNBeta okkal feltételezi, hogy az Apple új, belépő szintű iPad-et fejleszt, amelyet 2021 tavaszán mutat be, méghozzá Touch ID-s home gombbal és az A13 Bionic lapkakészlettel, amelyet az iPhone 11 családban használtak.

Olcsó iPad is jöhet tavasszal

A meglévő iPad 10,2 colos kijelzőt használ, de a következő modellel az Apple egy nagyobb, 10,5 hüvelykes dizájnt hoz, amely feltehetően az iPad Air (2019) alapján készül. E fejlesztések eredményeként és a méretnövekedés ellenére az ügyfelek vékonyabb és könnyebb testre számíthatnak.

Ezen adatok mellett úgy tűnik, hogy a 9. generációs iPad megtartja a Lightning csatlakozót, emellett 4 gigabájt RAM-ot, 64 gigabájt tárhelyet biztosíthat már az alapkivitel is, szemben a most futó modell 32 gigabájt tárhelyéhez képest.

A hír szerint az új iPad 299 dollárért lesz elérhető az Egyesült Államokban, tehát valamivel olcsóbban beszerezhetővé válik, mint a jelenlegi 329 dolláros ár. A fent említett frissítések határozottan megfelelnek a következő belépő szintű iPad frissítés elvárásainak, de a hivatalos bejelentésig persze érdemes fenntartásokkal kezelni a híreket.

Olcsó iPad is jöhet tavasszal

Megbízhatóbb források azt állították az elmúlt hónapokban, hogy az Apple egy teljes képernyős mini-LED kijelzős iPad-en dolgozik, amely 2021-ben jelenik meg, aminek ez a jelentés ellentmond. Ezenkívül furcsa lépés lenne az iPad frissítése kevesebb, mint 9 hónappal a jelenlegi bevezetése után.

Talán az Apple két belépő szintű iPad modellt tervez jövőre, nem pedig egyet. Végül is a teljes képernyős mini-LED-kijelző növelheti a költségeket, így ez az iPad magasabb áron landolhat, ezért egy még olcsóbb belépő szintű tabletet fejlesztenek.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei