Október 30-án jön az iPad Pro

2018.10.19| Phone Arena

Az Apple kiküldte az október 30-i eseményre a meghívókat.

A bő egy hónappal ezelőtti iPhone bejelentés után időszerű volt a hagyományos, következő bemutató október végén. A meghívón a „there’s more in the making” szlogen olvasható és nem túl meglepő módon a gyártó logoja látható. A cég azonban ahelyett, hogy a megszokott ikonhoz ragaszkodott volna, számos különböző tervet készített, amelyek a kreativitás új szintjére, ezzel együtt az új Apple Pencil 2-re utalnak.

A frissített ceruza várhatóan egy megújult iPad Pro termékcsaláddal együtt mutatkozik be, amelyek idén 11 és 12.9 colos képátlóval debütálnak. Előbbi kissé nagyobb a korábbi modellnél, a nagyobb viszont megtartja a méretet. A teljes képernyős kialakítás miatt viszont búcsút mondhatunk az ikonikus home gombnak, ezek okán pedig összességében a két új iPad Pro kisebb lesz a tavalyi modelleknél.

Október 30-án jön az iPad Pro

A megújult dizájn mellett az iPad Prok tudását Apple A12X Bionic chipset, valamint USB Type C csatlakozó is erősíti a Lightning port helyett, emellett új Smart Connectort kapnak a hátlapon. A home gomb hiánya miatt az ujjlenyomat-olvasó mint opció, megszűnik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei