Okos akksi jelzés az új Samsungokon

2020.04.03| Android Police

A Samsung a szelfi kamerát használja töltöttség jelzőnek a Galaxy A szériában és a Z Flipnél.

Amióta a gyártó kijött a lyukkamerával, sokan gondolkodtak rajta, hogyan lehetne a hátrányból előnyt kovácsolni, de eddig senkinek sem sikerült. Most egy roppant okos aprósággal segítik a felhasználók életét a kép szerint. Nagyon jópofa funkció érkezik a Samsung Galaxy Z Flip telefonra, illetve a Galaxy A termékcsaládra.

Energy Ring néven tölthető le az alkalmazás – eredetileg a Samsung Galaxy S20 első kamerájához –, amely lehetővé teszi, hogy a szelfi kamera körüli rész egyszerűen kör alakú töltöttség jelzővé avanzsáljon. A fejlesztő ezt a kis appot teszi elérhetővé a fent említett modellekre.

Okos akksi jelzés az új Samsungokon

Az Energy Ring szuperül testre szabható, módosítható a szín, a színátmenet, a gyűrű vastagsága, a jelölés iránya és még a kiindulópont is. Az alkalmazás új, A2Z verziója annyiban különbözik, hogy egyelőre csak a Galaxy A51, a Galaxy A71 és a Galaxy S10 Lite élvez támogatás a Z Flip mellett. Bár a funkciók nagyja ingyen elérhető, van pár fizetős opció, mint például a plusz animációk lehetősége. Nem is értjük, miért nem gyári választható opció egy ilyen okos kis megoldás. 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei