Ők lehetnek az új hazai startup sikersztorik

2016.10.11| Telenor

Megvannak a Telenor Accelerate nyertesei!

A Telenor kiválasztotta azt az öt, ígéretes vállalkozást, akik részt vesznek a Telenor Accelerate 150 millió forint értékű mentori képzési programján, valamint a Telenor ügyfélbázisának és infrastruktúrájának segítségével indulhatnak el a nemzetközi növekedés útján. A mobilszolgáltató júniusban meghirdetett programjára minden előzetes elvárást felülmúlva több mint 140, a fejlődés korai szakaszában járó digitális startup jelentkezett. A szeptember 14-i úgynevezett pitch napon 11 csapat mutathatta be személyesen is a Telenor Accelerate program vezetői és a top mentorok – Pistyur Veronika, Oszkó Péter, Varga Zoltán, Várkonyi Balázs és Vinnai Balázs – előtt ötletét.

„A Telenor Accelerate program egy nagyon izgalmas fázisán vagyunk túl. A rengeteg jó pályázó közül múlt héten a legjobbakkal találkoztunk személyesen is, hogy kiválasszuk azt az ötöt, akik a program részesei lehetnek. A döntés nem volt könnyű, de a végeredmény egyértelmű volt: a Telenor által legizgalmasabbnak tartott 5 cég megegyezett a top mentorok személyes kedvenceivel. Mindez valószínű annak köszönhető, hogy a különböző profilú szakemberek más és más típusú cégekben látnak fantáziát. A közös munka hamarosan kezdődik, melyet mindenki izgatottan vár már” – mondta el a kiválasztási folyamatról Takács Zoltán, a Telenor Magyarország innovációért felelős alelnöke.

Ők lehetnek az új hazai startup sikersztorik

Az alábbi 5 kiválasztott vehet részt a most induló intenzív fejlesztési szakaszban:

 • Moow
  Kerékpár kormányára szerelhető markolat, mely Bluetooth-kapcsolaton át képes értesíteni a tulajdonost, valamint hang és fényjelzést bocsájt ki, ha a kerékpárt valaki megpróbálja ellopni. A markolat végébe épített lámpa a sötétben 360 fokos láthatóságot biztosít, és index funkcióval is fel van szerelve, valamint tartalmaz távolság-, idő-, és sebességmérőt is, baleset esetén pedig riasztani tudja a hozzátartozókat.
 • Tickething
  Online piactér, melyen koncertekre, színházi előadásokra és egyéb eseményekre szóló feleslegessé vált jegyek cserélhetnek gazdát.
 • eSports Horizon
  Online szolgáltatás, amely amatőr gamerekből farag profi játékosokat elismert eSportolók, oktatóvideók és személyre szabott tanácsok segítségével.
 • KODA
  Zeneoktatásra létrehozott digitális oktatási platform, ami a Kodály-módszert és annak az elmúlt 60 év oktatása során összegyűlt tapasztalatait kívánja a ma korszerű digitális eszközökön a legszélesebb felhasználói körhöz eljuttatni, szem előtt tartva a kodályi hagyományokat.
 • Zyntern
  Talent matching platform - a vállalati gyakornokok toborzását segítő online felület. A fejlesztés segítségével, egyszerű szűrők beállításával mind a cégek, mind pedig a felsőoktatásban résztvevők könnyen megtalálhatják a számukra legjobb jelölteket, illetve a hozzájuk legjobban passzoló gyakornoki, pályakezdő állásokat. A CV készítéséhez, a profilok feltöltéséhez és a tesztek kitöltéséhez nem kell más csak egy mobil.

A workshopokból és mentoring-foglalkozásokból álló intenzív, három hónapos felkészítés hamarosan megkezdődik. A startupok többek között a UX dizájnról, a growth hacking-ről, a lean startup projektmódszerről szóló workshopokon vehetnek részt, de jogi- és adózási szakértőkkel is találkoznak majd. A december végéig tartó programot követően az 5 startup befektetők előtt mutathatja be projektjeit további anyagi támogatás, illetve a hazai és nemzetközi piacra való belépés reményében.További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMegszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

2022.11.07
| 9to5mac
Ma az Apple egy rendkívüli közleményben értesítette a rossz hírről az ügyfeleket!
Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

2022.11.16
| Phone Arena
Egy friss Samsung Galaxy A54 5G szivárgás felfedte, mi lehet 2023 legjobb középkategóriás telefonja.
Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

2022.10.11
| Phone Arena
A Meta több mint négyszáz Facebook-kompromittáló Android- és iOS-alkalmazást észlelt, amelyeket „azonnal” törölnie kellene adatai védelme érdekében.
Ez a telefon le fogja alázni fotózásban a Galaxy S23 Ultrát

Ez a telefon le fogja alázni fotózásban a Galaxy S23 Ultrát

2022.11.16
| FoneArena
A vivo X90 Pro9 2K E6 AMOLED kijelzővel, Snapdragon 8 Gen 2, 1 hüvelykes érzékelővel decemberben kerülhet forgalomba.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei