Nokia 100 és 101: nagyon olcsó és dual SIM-es készülék a Nokiától

2011.08.26
Címkék:

A finn gyártó tegnap bemutatta két legújabb, abszolút belépő szintű modelljét, a Nokia 100 és Nokia 101 telefonokat.

A finn gyártó tegnap bemutatta két legújabb, abszolút belépő szintű modelljét, a Nokia 100 és Nokia 101 telefonokat. A két napja debütált három új készülék (Nokia 600, Nokia 700 és Nokia 701, valamint az új rendszer, a Symbian Belle) mellé érkezett a fejlődő piacokra szánt két telefon, amelyeken S30 kezelőfelület található. A modellek legnagyobb erénye az ár és a hosszú üzemidő. A Nokia 101 mindössze nettó 25 eurós ártól lesz megvásárolható, ám különlegessége, hogy képes két SIM kártya kezelésére is, igaz, nem dual-standby módban, tehát egyszerre csak az egyik kártya lehet aktív. A Nokia 101-ben megtalálható egy 1.8 colos, 128×160 képpont felbontású kijelző, microSD bővíthetőség (16 gigabájtig), MP3 lejátszó, 3.5 mm-es jack dugó, FM-rádió, egy 103-phon-os hangszóró, valamint egy 800 mAh-s akkumulátor, amely közel hét óra beszélgetést vagy 25 nap készenlétet, esetleg 26 óra folyamatos zenelejátszást tehet lehetővé a gyári adatok szerint.

A második telefon a Nokia 100, amely nettó 20 eurós ár körül várható, ez csak egy SIM kezelésére használható, a tudása gyakorlatilag megegyezik a Nokia 101-gyel, de az akkumulátora jobban bírja, 7 óra beszélgetést vagy 35 nap készenlétet ígér a gyártó és van benne zseblámpa funkció is. Mindkét modell többféle színben lesz megvásárolható még ez év vége előtt.

Nokia 100 és 101: nagyon olcsó és dual SIM-es készülék a Nokiától



További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei