Nincs, aki megjavítsa tönkrement Huawei vagy Honor telefonodat? Mi segítünk!

2024.02.11
Címkék:

Az utóbbi években óriási változások mentek végbe a Huawei és a Honor háza táján.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Ma már gyakran nem is említik egy lapon a két márkát, holott egykoron piacvezető megoldásokat kínáltak, készülékeiket pedig sokan még mindig nagy megelégedéssel használják.

Nincs, aki megjavítsa tönkrement Huawei vagy Honor telefonodat? Mi segítünk!

Óriási probléma azonban, hogy miután a mára külön utakon járó gyártók rengeteg telefont eladtak, sőt az aktuális modelljeik is jól fogynak, esetleges probléma esetén a javításuk már nem ennyire egyszerű.

Itthon kifejezetten nehéz például olyan helyet találni, ahol nemcsak kellő hozzáértéssel nyúlnak a Huawei és a Honor legtöbb modelljéhez, hanem gyári minőségű alkatrészekkel, rövid határidőkkel, sőt garanciálisan tudják orvosolni a problémákat.

Neked is gondod van már például a sokéves akkumulátorral? Netán eltörött a kijelző vagy a hátlap? Esetleg a mikrofon vagy a hangszóró rakoncátlankodik? Aggodalomra semmi ok, hiszen még mindig van megoldás: a budapesti Huawei Szerviz!

Miért válasszuk a Huawei Szervizt?

Először is azért, mert Magyarországon azon kevesek közé tartoznak, akik még mindig képesek a legtöbb Honor és Huawei okostelefont megjavítani, méghozzá garanciális munkavégzéssel és rövid határidőkkel.

Sok szerviz vállalja még az ilyen típusú készülékek javítását, de rengeteg helyen heteket vagy hónapokat kell várni az alkatrészre. Az okostelefon azonban ma már kis túlzással elengedhetetlen a hétköznapokhoz, ezért a Huawei Szerviznél raktárkészletről elérhetők a gyári minőségű alkatrészek, aminek köszönhetően akár néhány órán belül elvégezhető a javítás.

Ha mindez nem lenne elegendő, a szerviz már hosszú évek óta meghatározó szereplő a piacon, így a javítást végző kollégák hatalmas szakmai háttérrel, valamint a legjobb célszerszámokkal tudják biztosítani a szakszerű beavatkozásokat.

A szerviz természetesen csak a garancián túli javításban tud segíteni, ellenben a munkavégzést követően az elvégzett munkára, illetve a beépített alkatrészre 6 hónap szervizgaranciát biztosítanak, aminél jobb ajánlólevél manapság aligha kell.

Vidéken lakunk? A Huawei Szerviz akkor is jó megoldás!

Mivel a szerviz fővárosi székhellyel rendelkezik, ezért sokakban felmerül a probléma, hogy miként juttassák el a készüléküket Budapestre? Aggodalomra semmi ok, hiszen a Huawei Szerviz erre is gondolt, így a szervizfutár szolgáltatásuk jóvoltából az ország bármelyik pontjáról fogadják a problémás készülékeket.

szervizfutár lényege, hogy lehetőségünk van futárt rendelni a hibás telefonunkért, ami így könnyedén eljuthat a szervizbe, ahol a probléma feltárását, illetve szakszerű javítását követően ugyanúgy futár szállítja majd vissza hozzánk az ismét hibamentes eszközt.

Ennél kényelmesebb módja jelenleg nincs annak, hogy miként javíttassuk meg Huawei vagy Honor telefonunkat.

Milyen Huawei és Honor telefonok szervizelésére van lehetőség?

Nagy előnye még a Huawei Szerviznek, hogy közel sem csak az újabb modellekre koncentrálnak, esetükben még olyan készülékek javítása is biztosított, amelyek évek óta egyáltalán nem kaphatóak a piacon.

Ha tehát volt egy kedvenc Honor vagy Huawei okostelefonunk, ami elromlott, itt most végre újra életre kelhet!

A Huawei portfóliójából például nem okoz gondot a szerviznek a kamerakirály P-széria tagjainak javítása – akár a P7-es modellig visszamenőleg –, de a nagy kijelzőiről ismert Mate-széria vagy a középkategóriában hódított Y-sorozat tagjainak az orvoslása sem.

Természetesen hasonló a helyzet a Honor okostelefonjaival is. A legtöbb modellt fogadják javításra a szervizben, legyen szó olyan régi klasszikusokról, mint a nagyszerűen sikerült Honor 8-as, vagy az olyan közelmúltbéli csúcskészülékről, mint a Honor 20-széria.

Milyen hibák javíthatók a Huawei és a Honor telefonjain?

Márkától függetlenül az okostelefonok javításához rengeteg tévhit kapcsolódik. Nincs ez másként a Huawei és a Honor készülékeinél sem, ezért az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a hibákat, illetve a hozzájuk kapcsolódó tüneteket is természetesen, amelyek a Huawei Szerviznél könnyedén orvosolhatók.

Kijelző csere

A kijelző minden okostelefonnál a legsérülékenyebb elem. Ma már egyre jobb védelmi technológiák óvják őket a sérülésektől, de a tökéletes megoldást még egyetlen gyártó sem találta meg.

Mikor van szükség kijelző cserére?

A kijelző cseréjére a legtöbbször fizikai sérülések következtében van szükség. Könnyen törnek, repednek vagy befolynak ezek a panelek abban az esetben, ha a készüléket kemény felületre ejtjük vagy valamilyen erősebb hatás éri őket például a zsebünkben.

Természetesen a kijelzőnek nemcsak mechanikai meghibásodásai lehetnek. Amennyiben például képhibákat produkál, a panel elszíneződik, foltok és csíkok jelennek meg rajta, esetleg nem reagál az érintésünkre, akkor is a teljes alkatrész cseréje jelenheti a megoldást.

Akkumulátor csere

A legtöbb Huawei és Honor telefon ma már sokéves modell, ami gyakran nem is annyira a külsérelmi nyomokon vehető észre, sokkal inkább az akkumulátor kapacitásán. Ezek az alkatrészek ugyanis folyamatosan veszítenek teljesítményükből, és egy idő után cserére szorulnak.

Mikor van szükség akkumulátor cserére?

Optimális esetben a Honor és a Huawei telefonjainál ritkán van szükség akkumulátor cserére a megvásárlástól számított 2-3 éven belül. Ha viszont az üzemidő már zavaróan lecsökkent, túl gyakran kell töltőre helyezni a készüléket, akkor ajánlott mielőbb megejteni a cserét.

Természetesen az akkumulátor cseréjére akkor is szükség lehet, ha valamilyen belső probléma lépett fel. Előfordulhat például, hogy az akkumulátor zárlatos lesz vagy nem tud megfelelően kommunikálni az alaplappal. Az ilyen hibákra is gyakran jelenthet megoldást egy új telep.

Hátlap csere

A telefonok hátlapjával kapcsolatban nagyon fontosnak tartjuk kiemelni, hogy bár hozzájárulnak a készülék megjelenéséhez, valójában azonban fontos védelmi szerepük is van, hiszen óvják a belső hardverelemeket a kosztól, a portól és a nedvességtől.

Mikor van szükség hátlap cserére?

A hátlap cseréjére a Huawei és a Honor telefonjainál is akkor van szükség, ha a kérdéses burkolat eltörött, elrepedt vagy hiányzik belőle egy darab, esetleg elvált a készülékháztól.

Természetesen akkor is fontos lehet, amennyiben esetleg esztétikai értéke leromlott – nagyon összekarcolódott – és szeretnénk egy kicsit felújítani a készülék megjelenését.

Töltőcsatlakozó csere

Minden Honor és Huawei telefonnál szabvány USB port látja el a töltőcsatlakozó szerepét, amely a töltés miatt minden nap használatban van, de a vezetékes adatátvitelben is fontos, tehát meghibásodása sok kellemetlenséggel járhat.

Mikor van szükség töltőcsatlakozó cserére?

A töltőcsatlakozó cseréjére akkor van szükség, ha valamilyen mechanikai sérülés érte, letörtek belőle elemek, esetleg annyira kitágult, hogy már nem tudja a helyén tartani a töltőkábelt.

Jellemző tünet, hogy a készülék ilyenkor nem tölt vagy csak a kábel bizonyos állásában tudja felvenni a töltést, mindemellett pedig érezni, ahogy lötyög a csatlakozóban.

Mikrofon csere

A mikrofon minden telefonnál nagyon fontos elem a rendeltetésszerű használatban. Ha meghibásodik, nem tudunk telefonhívásokat indítani, hangüzeneteket küldeni vagy hangfelvételeket rögzíteni.

Mikor van szükség mikrofon cserére?

Az alkatrész cseréjére általában akkor van szükség, ha telefonáláskor vagy hangüzenet küldésekor a telefon már csak recsegve, halkan, visszhangosan vagy egyáltalán nem tudja továbbítani a hangunkat.

Hangszóró csere

A hangszóró ugyanolyan fontos eleme minden okostelefonnak, mint a mikrofon. Meghibásodása negatívan befolyásolja a telefonálást, a mobiljátékot és mindennemű médiatartalom fogyasztását.

Mikor van szükség hangszóró cserére?

A hangszóró cseréje akkor esedékes, ha nagyon kellemetlen hanghibákkal, recsegéssel vagy visszhanggal hallunk mindent a telefonon, vagy a készülékünk már teljesen megnémult.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.
Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

2017.04.24
| Telefonguru
Nálunk járt a Huawei P10 Lite és maradandó élményt hagyott bennünk.
A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

2020.04.12
| Telefonguru
2019-ben bannolta az Egyesült Államok elnöke a Huawei-t, ezzel hatalmas pofont adva neki. Vajon túléli?
Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

2017.12.06
| Phone Arena
Megjelent a Huawei leányvállalatának új modellje, a Honor 7X, méghozzá 200 dolláros áron.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei