Nem lesz olcsó összecsukható Samsung

2023.11.15| Android Authority

Samsung cáfolja a olcsó hajtogathatókra vonatkozó pletykákat, azt mondja, hogy a Galaxy Z FE telefonokkal kapcsolatban 'nincs döntés'.

Azok a pletykák, miszerint a Sammy-től érkezik egy olcsó, hajtogatható készülék, nem igazak, állítja egy hivatalos közlemény.

  • Egy Samsung tisztségviselő cáfolta azokat a pletykákat, amelyek olcsó hajtogathatókat sugallnak a márka részéről.
  • Egy nemrégiben felmerült pletyka szerint már jövőre is megjelenhetnek a Samsungtól olyan hajtogathatók, amelyek a 500 dolláros árszegmensben lesznek elérhetők.
  • Ugyanez a tisztségviselő elvetette az "FE" modellek ötletét a Galaxy Z családban, legalábbis jelenleg.

Múlt héten felmerült egy pletyka, amely szerint a Samsung dolgozhat egy középkategóriás, hajtogatható telefonon, amely már 2024-ben megjelenhet. A pletyka szerint ez a telefon a 400–500 dolláros árkategóriába esne.

Azonban a Samsung Electronics egyik szóvivője cáfolta ezt az információt a Korea JoongAng Daily koreai kiadványnak. „Nem tervezzük középkategóriás áron értékesíteni a hajtogatható okostelefonokat,” mondta a szóvivő. Hozzátették, hogy a legújabb pletykák "alaptalanok".

Nem lesz olcsó összecsukható Samsung

Ez sajnálatos módon valószínűleg azt jelenti, hogy nem fogunk hamarosan látni olcsó hajtogathatókat a Samsungtól. A legolcsóbb hajtogatható, amit a cég készít, a flip-telefon stílusú Galaxy Z Flip, a legfrissebb pedig a Galaxy Z Flip 5. Ezek a telefonok 1000 dollártól kezdődnek, ami túl magas árat jelent a költségérzékeny vásárlóknak.

Ezen olcsó hajtogathatókkal kapcsolatos kijelentéseken túl a szóvivő beszélt a Galaxy Z családban található "FE" modellek ötletéről is. Az „FE” (Fan Edition) eszközök korábban olyan modellek voltak, amelyek egy eszköz alapvető elemeit megőrizték, de néhány funkciót és hardvert elhagytak az ár csökkentése érdekében. Ennek legutóbbi példája a Galaxy S23 FE.

A szóvivő azt mondta: „Nincs döntés a kérdésben”, amikor a Galaxy Z FE telefonról kérdezték.

Más szóval, továbbra is számíthatunk arra, hogy a Samsung hajtogathatói nagyon drágák maradnak 2024-ben. Valószínű, hogy az idő múlásával olcsóbbak lesznek, de a remény, hogy jövőre egy 1000 dollárnál olcsóbb hajtogathatót kapjunk a cégtől, már nem aktuális.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy más vállalatok ne készítenének olcsó hajtogathatókat. A Motorola Razr (2023) például mindössze 699 dollártól indul, ugyanannyiba kerül, mint a Pixel 8.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei