Nem fogy az iPhone 12 mini

2021.02.10| 9to5Mac
Címkék:

iPhone 12 mini


A friss adatok szerint 2021 elején az iPhone 12 mini értékesítése továbbra is elmarad az elvárttól.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Reuters mai új jelentése az Counterpoint Research adataira hivatkozva azt állítja, hogy az iPhone 12 mini az iPhone 12 széria teljes értékesítésének csak 5%-át tette ki január első felében az Egyesült Államokban. Ez az adat a vártnál gyengébb keresletre utal az iPhone 12 mini iránt.

A Reuters szerint: "Az Apple Inc. iPhone 12 mini amerikai eladásainak mindössze 5%-át tették ki új telefonjainak teljes értékesítésében január első felében - közölte a Counterpoint ipari adatszolgáltató kedden, jelezve, hogy a zászlóshajó készülék új, kisebb változata iránti kereslet alig működik."

A jelentés tartalmazza William Yang J. P. Morgan elemző észrevételeit is, aki feltételezi, hogy az Apple a második negyedévben leállíthatja az iPhone 12 mini gyártását. Ez nem azt jelentené, hogy az Apple abbahagyná az értékesítését, hanem azt, hogy a vállalat már csak olyan egységeket adna el, amelyeket már gyártott.

Nem fogy az iPhone 12 mini

Yang elmagyarázza, hogy amit az iPhone 12 mini-vel látunk, az okostelefon-piac egészére is utal: "A termékösszetétel kiigazítását a befektetők várják és nem negatív meglepetés. Ez összhangban van azzal, amit a tágabb globális piacon tapasztalunk, ahol a 6,0 alatti képernyők az összes eladott okostelefon körülbelül 10%-át teszik ki."- tette hozzá Kang.

Annak ellenére, hogy az iPhone 12 mini eladások a vártnál gyengébbek lehetnek, elemzők szerint az iPhone 12 termékcsalád egészének értékesítése magasabb a vártnál, elsősorban az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max iránti erősebb kereslet miatt.

Természetesen az Apple már nem számol be egyetlen termékének eladásáról sem, nem beszélve a különféle változatok konkrét lebontásáról a teljes termékkategórián belül. Mint ilyen, valószínűleg soha nem fogjuk tudni, hogy az Apple hány iPhone 12 mini egységet adott el az iPhone 12 többi felsorolásához képest.

Még több hírt a Telefongurun itt találsz.

Mint már korábban írta a 9to5Mac, csak azért, mert az iPhone 12 mini nem fogy annyira jól, mint az iPhone 12 többi modellje, nem jelenti azt, hogy az Apple szükségszerűen megszünteti. Az 5,4 hüvelykes készüléket használók nagy rajongói; csak bebizonyosodott, hogy többen váltottak, mint amire az Apple talán eredetileg várt.

Az iPhone 12 mini üzleti szempontból valószínűleg fontos az Apple számára is, mivel lehetővé teszi, hogy az iPhone 12 család alap árát 699 dolláron tartsa. A múlt hónapban a 9to5Mac olvasók közvélemény-kutatásában több mint 66% azt mondta, hogy arra számítanak, hogy az iPhone 12 mini formátuma még egy évet él.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei