iPhone 12 mini, név megerősítve!

2020.09.28| Phone Arena
Címkék:

iPhone 12 mini


Egy kiszivárgott matrica erősítette meg az „iPhone 12 mini” nevet hétvégén.

Az iPhone 12-hez szánt szilikon tok matricák felbukkantak és megerősítették az Apple által az idén fontolóra vett új nevet. A gyártó négy új iPhone-t ad ki október 12-én, összsen három méretben: 5,4 hüvelyk, 6,1 hüvelyk és 6,7 hüvelyk képátlóval.

Ez lesz az első alkalom, hogy a vállalat egyszerre négy modellt dob piacra, és a korábban pletykált névadási séma meglehetősen zavarosnak tűnt. A legnagyobb esély szerint az 5,4 hüvelykes Apple iPhone 12, a 6,1 hüvelykes Apple iPhone 12 Max, a 6,1 hüvelykes Apple iPhone 12 Pro és a 6,7 hüvelykes Apple iPhone 12 Pro Max néven érkeznek. A pletykák szerint minden új modellt az új A14 Bionic chipsettel és OLED kijelzővel szerel fel a vállalat, valamint mind 5G-támogatást is kapnak.

iPhone 12 mini, név megerősítve!

A legfrissebb szivárgás során a legkisebb modellt viszont Apple iPhone 12 mini néven említi, amit pedig korábban iPhone 12 Max néven emlegettek, csak simán Apple iPhone 12-nek hívnak. Ez a két modell két hátlapi kamerával érkezhet, míg a Pro modellek három hátlapi kamerával és LiDar érzékelőkkel rendelkeznek.

A szilikon iPhone tokok kiszivárgott matricái hitelesek a jelentésben, ez azt jelenti, hogy az 5,4 hüvelykes modellt valószínűleg mégis iPhone 12 mini-nek fogják hívni, elsőként érkezik mini névvel Apple mobil. A fekete színű szilikon tokokat egy írországi Apple-beszállító készítette.

Miért akarja az Apple egyértelmű elhatárolást az 5,4 hüvelykes iPhone 12 és a többi termék között? A képernyő méretét leszámítva az iPhone 12 mini és az iPhone 12 látszólag azonos lesz. Így arra vagyunk kíváncsiak, hogy az Apple miért adna egy feltehetően belépő szintű modellnek iPhone 12 mini nevet.

Az elmúlt években a csúcstelefonok mérete megnőtt és nincs sok olyan prémium készülék, amely kielégíti a kompakt modellt kereső embereket. Egy felmérés szerint a közelgő iPhone 12 kialakítása, amely az iPhone 4-re hajaz, jelentős vonzerő lehet, így az 5,4 hüvelykes modell kis méretével párosulva a siker tökéletes receptjének bizonyulhat.

Vajon az Apple egyszerűen a fogyasztók pszichéjére játszik-e azzal, hogy a „mini” névvel növelje az eladásokat vagy ez lehet az a híresztelt 4G-s változat, amelyre az idén nem is igazán számítunk vagy esetleg az első telefon, amelyet középkategóriás, saját fejlesztésű lapkakészletet hoz? Persze a is lehet, hogy egyszerűen túl sokat képzelünk egy egyszerű mini szó mögé.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei