Neked is merül az iPhone a frissítés óta?

2017.09.26| 9to5Mac

Egyre többen számolnak be arról, hogy az iOS 11 frissítés telepítése óta úgy merül a telefon vagy az iPad mint a Titanic.

Múlt hét óta tölthető az iOS 11 update, amely főként a tabletekre lett ezúttal kihegyezve és nem a telefonokra. Egyre többen szokták meg, hogy az első nagy frissítés általában nem jól sül el, így meglepően kevesen ugrottak rá a szerverekre, aki viszont igen, javarészt így is járt. Az Apple legújabb operációs rendszerének telepítése után ugyanis nagyon sokan arról számoltak be, hogy látványosan merül a készülékük.

Bár sokan azzal védik az OS-t, hogy mindig kell pár töltés, hogy beálljon a rend újra, ezen már a felhasználók bőven túlestek. Az update miatti új funkciók általában több energiát igényelnek és ha nem sikerül jól az energiatakarékosság optimalizálása, akkor értelemszerűen jobban is merülnek a telefonok. Egy gyors Google keresésből egyértelmű, már most több ezren keresik a megoldást az akkumulátor merülésre vagy éppen arra, hogy mit lehet letiltani azért, hogy kevesebb energiát fogyasszon a modell, bár elég vicces mindent lekapcsolni egy csúcskészüléken azért, hogy bírja szuflával.

Neked is merül az iPhone a frissítés óta?

A Wandera megkérdezett ötvenezer iOS 11 felhasználót, majd a kapott eredményekről készített egy gyors táblázatot, amely elég egyértelmű lett. A korábbi 240 perces iOS 10-es merülés helyett 96 perc alatt megadják magukat ugyanazok a tabletek és telefonok iOS 11 alatt. Jelenleg a támogatott modellek mindössze huszonöt százalékát frissítették a felhasználók.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei