Négy új Nokia jön az MWC-re

2013.02.19| WM Power User

A finn gyártó legkevesebb négy új mobillal rukkol majd elő a jövő heti Mobile World Congressen Alan Mendelevich információi szerint.

A finn gyártó legkevesebb négy új mobillal rukkol majd elő a jövő heti Mobile World Congressen Alan Mendelevich információi szerint. Alan dolgozik az Adduplex hátterében, amely a Windows Phone appok mögötti reklámhálózat, és több új, jelenleg főként ismeretlen mobilokról szól a híradása Twitteren. A négy telefon között szó esik a nagyon olcsó és ennek megfelelő tudású Nokia Lumia 520-ról (RM-914), a Nokia Lumia 720 (RM-885) középkategóriás Lumia készülékről, valamint még két darabról, amelyek a Verizon szolgáltatónál lesznek elérhetők. A korábbi hírekből tudjuk, hogy a Zeal és a Fame kódnevek a Lumia 720 és a Lumia 520-at rejtik, mindkettő természetesen Windows Phone 8 OS-t futtat.

Négy új Nokia jön az MWC-re

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Nokia Lumia 720-ban 4.3 colos, CBD kijelző, kétmagos, 1 gigahertzes processzor, 512 megabájt RAM, 8 gigabájt beépített tárhely, microSD bővíthetőség, HSPA+-támogatás, valamint egy 6 megapixeles kamera kerül. Ezzel szemben a Nokia Lumia 520 4 colos, Super Sensitive kijelzőt, kétmagos, 1 gigahertzes Cpu-t, 512 megabájt RAM-ot, 8 giga tárhelyet, szintén microSD bővíthetőséget, 8 megapixeles kamerát tud felmutatni, ám ebből hiányzik majd az előlapi kamera. A két amerikai modell állítólag felsőkategóriás lesz, a Catwalk kódnevű vékony, fém burkolatot kap, a Laser-ről azonban nincs információnk. Bővebbet jövő héten tudunk meg az MWC-n.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei