Négy új funkció érkezik a Messengerbe

2021.06.11| Phone Arena

A Facebook új funkciókat és fejlesztéseket dolgozott ki a Messengerhez, ezekből kettő Európában is elérhető lesz.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A legújabb frissítés csúcspontja az új gyors válaszsáv, amelyet a Facebook adott hozzá a Messenger médiamegjelenítőhöz, valamint a QR-kódok és a fizetési linkek funkciói.

Az új gyors válaszsáv sokkal könnyebbé teszi a beszélgetéseket, mivel a Messenger felhasználóknak nem kell visszatérniük a fő csevegőszálra, ha fényképet vagy videót akarnak hozzáadni. Az új funkcióval elegendő megérinteni a fényképet vagy videót, és választ küldeni a kijelző alján található gyors válaszsoron keresztül.

Négy új funkció érkezik a Messengerbe

Az új QR-kódok és fizetési linkek funkciói egyelőre csak az Egyesült Államokban érhetők el, azoknak a felhasználóknak szólnak, akik pénzt akarnak küldeni vagy kérni a Facebook Pay alkalmazással, még akkor is, ha nincsenek kapcsolatban a közösségi oldalon.

Minden felhasználó megtalálhatja személyes QR-kódját és fizetési linkjét a Messenger beállításaiban, a „Facebook Pay” részben. Ezeket meg lehet osztani pénzküldésre vagy pénzkérésre.

Végül, de nem utolsósorban a Facebook pár új chat témát ad hozzá, például Olivia Rodrigót, az Óceánok Világnapját és az F9-et. Az új témák jelenleg elérhetők a Messengeren és az Instagramon, ehhez be kell lépni a csevegési beállításokba, a „Téma” elemre koppintani, majd kiválasztani a megfelelőt.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei