Négy színben érkezik a Galaxy A32 5G

2021.01.11| GsmArena

Hamarosan bemutatásra kerül a Samsung legolcsóbb, 5G hálózati támogatással rendelkező okoskészüléke.

Tavaly november óta tudjuk, hogy a Samsung Galaxy A32 5G hogyan fog kinézni. A legfrissebb szivárgásból újabb információk kerültek ki az okostelefonról, illetve fény derült az összes színre, melyekben elérhető lesz.

Négy színben érkezik a Galaxy A32 5G

A Galaxy A32 5G egy Infinity-V kijelzőt fog kapni, ami a szivárgás szerint 6,5 colos lesz. A műanyag hátlapon négy kamerából álló összeeállítás látható. A pletykák szerint a főkamera 48 MP-es lesz, amihez társul egy ultraszéles, egy mélység- és egy makro-egység is.

A készülék bal oldalán helyezték el a SIM-kártya nyílását, a jobb oldalon pedig a hangerőszabályozó és a bekapcsológomb található. Az ujjlenyomat-olvasó a bekapcsológombba lett beépítve. Egy régebbi hírből tudjuk, hogy az USB-C port a telefon alján lesz, ami mellett a 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó kapott helyet.

Négy színben érkezik a Galaxy A32 5G

Még csak feltételezhetők a fontosabb specifikációi, de ha minden igaz, akkor már az Android 11-et fogja futtatni és a Dimensity 720 lapkakészlete fogja hajtani 4 GB RAM-mal. A Samsung még nem osztott meg hivatalos információt a Galaxy A32 5G okostelefonról, de azt már tudni lehet, hogy ez lesz a legolcsóbb 5G hálózatot támogató Samsung készülék.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei