Nagy várakozásokkal indul a WWDC 2024: Az Apple részleteket közöl a mesterséges intelligencia újdonságairól

2024.05.28| MacRumors
Címkék:

wwdc

,

apple

,

mac

,

iphone

,

konferencia


Kevesebb mint két héttel a június 10-i WWDC előtt az Apple részletezte, mire számíthatnak a fejlesztők és a megfigyelők az idei eseményen.

Ma, kevesebb mint két héttel a június 10-i WWDC (Worldwide Developers Conference) kezdete előtt, az Apple megosztotta, mire számíthatnak a fejlesztők és más érdeklődők az idei éves konferencián. A rendezvény középpontjában a mesterséges intelligencia (AI) áll majd, számos újítással és frissítéssel.

A rendezvény nyitóelőadása

A WWDC június 10-én, hétfőn kezdődik a Keynote beszéddel, amelyen az Apple bemutatja a szoftverplatformok legújabb frissítéseit. A Keynote 10:00 órakor (PDT) kezdődik, és élőben követhető az apple.com-on, az Apple Developer alkalmazásban, az Apple TV alkalmazásban és az Apple YouTube csatornáján. Az esemény során részletesen bemutatják az iOS 18, iPadOS 18, macOS 15, visionOS 2 és sok más újdonságot, amelyek közül az első fejlesztői béták röviddel az esemény után elérhetővé válnak.

Nagy várakozásokkal indul a WWDC 2024: Az Apple részleteket közöl a mesterséges intelligencia újdonságairól

A platformok helyzetének áttekintése

A Keynote után, június 10-én 13:00 órakor (PDT) kezdődik a Platforms State of the Union, amely szintén élőben követhető az Apple Developer alkalmazásban és a fejlesztői weboldalon. Ez az előadás átfogó képet nyújt az Apple platformjainak aktuális állapotáról és jövőbeli irányvonalairól.

A konferencia során a fejlesztők hozzáférhetnek az Apple szakértőihez, akik segítséget nyújtanak a legújabb szoftverplatformok új funkcióinak és technológiáinak integrálásában az alkalmazásaikba. Emellett a hét folyamán naponta megjelennek majd videók a különböző munkamenetekről, amelyek további részleteket és gyakorlati útmutatásokat nyújtanak.

Nagy várakozásokkal indul a WWDC 2024: Az Apple részleteket közöl a mesterséges intelligencia újdonságairól

Mesterséges intelligencia a középpontban

Az Apple előzetesen jelezte, hogy az idei WWDC az AI-jal kapcsolatos bejelentésekről fog szólni. A várakozások szerint a szoftverplatformok számos új, AI-jal kapcsolatos funkcióval debütálnak majd, amelyek forradalmasíthatják az alkalmazások működését és felhasználói élményét.

A WWDC 2024 tehát izgalmasnak ígérkezik, különösen a mesterséges intelligencia és az új szoftverfrissítések iránt érdeklődők számára. Az Apple folyamatosan innovatív megoldásokat nyújt, és a fejlesztők számára remek lehetőség ez a konferencia, hogy első kézből értesüljenek az újításokról és lehetőségekről.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei