MWC 2014: csúcskategóriás a Sony Xperia Z2

2014.02.24| Xperia Blog

A japán gyártó sem tétovázott sokat, a mobil világkiállítás elején bemutatta újdonságait, melyek közül elsőként a Sony Xperia Z2 mobilt mutatjuk be.

A japán gyártó sem tétovázott sokat, a mobil világkiállítás elején bemutatta újdonságait, melyek közül elsőként a Sony Xperia Z2 mobilt mutatjuk be. A Sony erősen rálépett a virtuális gázra, hiszen az előd Sony Xperia Z1 alig fél éve jelent meg, máris itt az utód a Z2 képében. A cég nemrég úgy döntött, hogy a VAIO vonalat egy az egyben eladja és már csak a mobilokra, tabletekre és tévékre fókuszál. A Sony Xperia Z2 kijelzője egy 5.2 colos, 1080p felbontású Triluminos megjelenítő, mely a vadiúj Live Colour LED technológiával egészül ki. A Z1 egyik leggyengébb pontja volt a kijelző, annak is a betekintési szögei, mely jócskán elmaradt a felsőkategóriában elvárhatótól, a gyártó ezt a hibát küszöbölte ki.

Nem csak a kijelzőben hozott újat a frissített modell, hiszen az Xperia Z2-ben a négymagos, 2.3 gigahertzes Snapdragon 801 processzor dolgozik, 3 gigabájt RAM és LTE támogatás társaságában. A tudáslistát egy 20.7 megapixeles, 1/2.3-as Exmor RS kamera, CMOS szenzorral, Sony G Lens-szel, 4K videórögzítés, 120fps, valamint a világ legjobb vízálló kamerája cím egészíti ki, ám szót érdemel még a Background defocus is, hiszen az új funkciónak köszönhetően egy kép kétféle fókusszal készülhet, így utólag változtatható az elkészült fotó fókuszpontja. A méretes, 3200 mAh-s akkumulátor az alig 8.2 mm vékony burkolatban teszi a dolgát. Mi kellhet még? Például előlapi S-Force Front Surround sztereó hangszóró, digitális zajcsökkentő. A Sony Xperia Z2 jövő hónapban, tehát márciusban kerül a boltokba. Miben jobb tehát a Z2 mint a Z1? Vékonyabb, nagyobb a kijelzője, gyorsabb processzort, több RAM-ot kapott, van sztereó hangszóró, nagyobb akkumulátor és a legújabb Android 4.4.2 KitKat rendszer. Mi kellhet még?



Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Sony Xperia Z3: minden részlet itt van

Sony Xperia Z3: minden részlet itt van

2014.09.02
| Phone Arena
A japán gyártó a héten mutatja be legújabb Xperia családtagjait, azonban a hivatalos bejelentés előtt gyakorlatilag mindent megtudhattunk a Sony Xperia Z3 modellről.
Titkos bemutatón láthattuk az LG G3-at

Titkos bemutatón láthattuk az LG G3-at

2014.05.26
| Phone Arena
Az LG G3 Dél-Koreában mutatkozott be egy titkos eseményen, legalábbis a pletykák szerint.
Turbózzuk fel a telefon töltés idejét!

Turbózzuk fel a telefon töltés idejét!

2015.05.15
| Phone Arena
Az Aukey Turbo egy olcsó, ám megbízható töltõ, amely kétszer gyorsabban tölti maximumra a telefont, mint a gyári fej.
Sony Xperia Z3: lehetett volna jobb is

Sony Xperia Z3: lehetett volna jobb is

2014.09.08
| Phone Arena
Múlt héten a japán gyártó is bejelentette újdonságit az IFA 2014-en, így bemutatkozott a Sony Xperia Z3 is.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei