A Motorola új telefonon dolgozik

2020.11.05| GsmArena
Címkék:

moto g9

,

moto g10

,

motorola


Éppen megjelent a Moto G9 készülék és már a Moto G10 okostelefont fejlesztik.

A Moto G9 Indiában még csak két hónappal ezelőtt jelent meg, de a cég már a széria következő telefonján dolgozik, ami a Moto G10 elnevezést fogja kapni.

Az interneten már az első képek is megjelentek a készülő okostelefonról, és nem lehet szó nélkül elmenni mellette, ugyanis jelentős változásokon esett át. Többek között a szelfikamera, a LED vaku és az ujjlenyomat-olvasó is új helyet kapott.

A Motorola új telefonon dolgozik

A Moto G10 165,3 x 75,4 x 9,5 mm méretű lesz, ami 10,4 mm-es méretbeli növekedést jelent. Ami a képernyőjét illeti, egy nagyobb 6,5 hüvelykes panelt fog kapni, ami vélhetően LCD panel lesz.

Az előlapi kamera nem vízcsepp formájú kivágásban kap helyet, hanem helyette egy kör alakban várható. A hátlapi kamerák négyzet alakú kameraszigete továbbra is megmarad, viszont a vaku a bal alsó sarokba lett áthelyezve. A Motorola logó is megtalálható, azonban már nincs egybekötve az ujjlenyomat-olvasóval.

A készülék az alábbi modellszámmal rendelkezik: XT-2117. Egyedül annyit lehet tudni az okostelefon specifikációiról, amit a TUV Rheinland osztott meg a tanúsítványával, miszerint 4850 mAh-es akkumulátorral szerelik.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei