Most 30 ezer forintot érhet a régi mobil a Yettelnél

2023.07.09| Yettel

Több tonna használt készülék újrahasznosításához járulhatnak hozzá a fogyasztók.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Yettel tavalyi sikeres kampánya után most ismét arra ösztönöz, hogy a használt mobilokat minél többen vigyék vissza az üzleteibe. A régi mobilért most 30 ezer forintos készülékvásárlási kedvezményt ad új mobil vásárlásához az elektronikai hulladékok tudatos kezelését támogató kampányában.

Értékes anyagok újrahasznosítása

A már nem használható mobiltelefon is lehet értékes: a Yettelnél bárki leadhatja régi mobiltelefonját, hogy azok fenntartható felhasználása biztosított legyen. A javíthatatlan telefonokat darabjaira bontják, és az alkatrészekben található olyan értékes fémeket, mint például az arany, ezüst, réz, alumínium, palládium megfelelő eljárással kinyerik, majd újrahasznosítják. Ezzel ezek az anyagok nem csak visszakerülnek a körforgásba, de azokat nem kell költségesen és környezetszennyező módon kitermelni.

Most 30 ezer forintot érhet a régi mobil a Yettelnél

Gyűjteni, újrahasznosítan

A Yettel működésében fontos alapérték a környezettudatos szemlélet. Évek óta kampányokkal és változatos programokkal segíti az elektronikai hulladék körforgásos gazdaságba való visszakerülését.  Több éve támogatója az országos GyűjtsVelem szelektív hulladékgyűjtő versenynek is, amelyben idén az öthetes versenyidőszak alatt a 2014 résztvevő iskola diákjai rekord mennyiségű, összesen közel hétezer mobiltelefont és 38,5 tonna elemet gyűjtöttek vissza, ezzel lehetővé téve ezek újrahasznosítását.

A jövőre nézve pedig a Yettel vállalta, hogy környezeti lábnyomának csökkentése érdekében az idei évtől 2028-ig 22 tonna használt mobilkészüléket gyűjt vissza, és gondoskodik azok újrahasznosításáról.

Idén nyáron extra kedvezményt ér a környezettudatosság

Augusztus 30-ig most 30 ezer forint kedvezményt érhet, ha valaki visszaviszi régi, nem használt mobilját a Yettel üzleteibe, és bármilyen új készüléket vásárol publikus lakossági hangalapú számlás tarifával, 2 év hűséggel. A kedvezménnyel így 0 forintért elvihető például a hosszan tartó üzemidőt nyújtó HONOR X7a, vagy a lenyűgöző fotók készítésére alkalmas, 50 MP felbontású főkamerával rendelkező Samsung Galaxy A23 5G.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei