Minden, amit a Samsung bemutat hamarosan!

2023.06.20| SamMobile

A Samsung várhatóan egy csomó új készüléket mutat be a jövő havi Galaxy Unpacked rendezvényén. A hivatalos leleplezés előtt azonban az összes eszköz – a Galaxy Buds 3, a Galaxy Watch 6, a Galaxy Z Flip 5 és a Galaxy Z Fold 5 – kiderült a kiszivárgott sajtóleképezésekből.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A legendás kiszivárogtató Evan Blass (@evleaks) kiszivárogtatta a Samsung összes közelgő mobileszközének sajtófotóit, beleértve a Galaxy Z Flip5-öt, a Galaxy Tab S9-et, a Galaxy Watch 6-ot és a Galaxy Buds 3-at. Az első képen az összes eszköz látható, köztük a Galaxy Tab S9 Ultra változata, együtt. A Galaxy Buds 3 fehér, míg a Galaxy Watch 6 és a Galaxy Z Flip5 zöld/menta színében látható.

Minden, amit a Samsung bemutat hamarosan!

A második képen a Galaxy Z Flip 5 gigantikus fedlapkijelzője és a kétkamerás beállítása látható. Ez a telefon várhatóan IP57-es por- és vízállósággal, Snapdragon 8 Gen 2 processzorral, továbbfejlesztett 12 MP-es elsődleges kamerával és egy újabb csuklós mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi a telefon rés nélküli összecsukását.

Minden, amit a Samsung bemutat hamarosan!

Úgy tűnik, hogy a Galaxy Z Fold 5 nagyjából ugyanazt a dizájnt követi, mint a Galaxy Z Fold 4. Várhatóan az új vízcsepp alakú csuklópánt is megjelenik, amely csökkenti a képernyő gyűrődését, és nem hagy rést a készülék két összecsukható fele között. A Galaxy Z Flip 5-höz hasonlóan a Galaxy Z Fold 5 is a Snapdragon 8 Gen 2 processzort fogja használni. A Galaxy Z Fold 5 az S Pen Fold Edition-nel is kompatibilis lesz.

Minden, amit a Samsung bemutat hamarosan!

A Samsung szintén visszahozza ikonikus forgatható előlapját a hamarosan megjelenő Galaxy Watch 6 Classic-al. Lesz az órából egy forgatható keret nélküli változat is, Galaxy Watch 6 néven. Nem sokat tudni ezeknek a közelgő hordható eszközöknek az új funkcióiról, de azt látjuk, hogy mindkét új okosóra – a Galaxy Watch 6 és a Galaxy Watch 6 Classic – úgy tűnik, hogy vékonyabb kerettel rendelkeznek a kör alakú Super AMOLED képernyők körül.

Minden, amit a Samsung bemutat hamarosan!

A Galaxy Watch 6 sorozatban gyorsulásmérőt, giroszkópot, iránytűt, GPS-t, pulzusmérőt, EKG-t, testösszetétel-elemzést és vérnyomásmérést várhatunk. Mindkét okosórán a Wear OS 4-alapú One UI 5 Watch fut a dobozból.

Minden, amit a Samsung bemutat hamarosan!

Minden, amit a Samsung bemutat hamarosan!

Noha a Samsung hivatalosan nem fedte fel a következő Galaxy Unpacked 2023 bemutató eseményének dátumát, megerősítette, hogy az eseményre Szöulban, Dél-Koreában kerül sor. Ez lenne az első alkalom, hogy a vállalat globális bemutató rendezvényt tart Dél-Koreában. Az eseményre várhatóan 2023. július 27-én kerül sor. A készülékek még aznap előrendelésre kerülhetnek, és augusztusban juthatnak el a fogyasztókhoz.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei