Meizu MX: két mag, HSPA+, január 1.

2011.12.06| Unwired View

2012. január elsejétől lesz hivatalosan megvásárolható az anno az iPhone koppintásáról híres/hírhedt gyártó új készüléke.

2012. január elsejétől lesz hivatalosan megvásárolható az anno az iPhone koppintásáról híres/hírhedt gyártó új készüléke. A kínai telefongyártó friss modellje a Meizu MX január elsején debütál. Tudáslistájában elérhető egy 4 colos érintőkijelző 640×960 képpont felbontással – pont mint az új iPhone modellek esetében – ez egyébként AVS technológián alapul és értelemszerűen nagyobb pixelsűrűséget érnek el vele mint egy 4.3 colos verzióval, valamint 1.4 gigahertzes, kétmagos amsung Exynos 4210 processzor, 1 gigabájt RAM, 16 gigabájt beépített háttértár, valamint egy 8 megapixeles hátlapi kamera 1080p videórögzítéssel.

Meizu MX: két mag, HSPA+, január 1.

A Meizu MX mindössze 10.3 mm vékony és dupla mikrofonnal ellátott a jobb zajszűrés érdekében. Az internetelérést HSPA+ képes biztosítani, a rendszer pedig Android 2.3.5, de Jack Wong, a Meizu vezérigazgatója megerősítette, hogy elérhetővé teszik rá az Android 4.0 Ice Cream Sandwich is később. A Meizu MX 470 dolláros áron lesz hozzáférhető Kínában.Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei