Két mag hirek és információk

Sony Xperia SP: tetszetős új tepsi

Sony Xperia SP: tetszetős új tepsi

2013.03.18
| GSM Arena
A japán gyártó bejelentette a feltehetően nagy sikerre számító Sony Xperia SP okostelefont.
Nokia Phi: WP8, LTE és kétmagos CPU

Nokia Phi: WP8, LTE és kétmagos CPU

2012.08.10
| Nokia Innovation
Májusban hallottunk elõször a Nokia Phi kódnevû mobilról, amely egy benchmark alkalmazásban bukkant fel, már akkor is Windows Phone 8 futott rajta a tesztprogram szerint.
Kapható a Sony Xperia U és az Xperia sola

Kapható a Sony Xperia U és az Xperia sola

2012.05.07
| Xperia Blog
Hong Kongban és Tajvanon már elérhető a japán gyártó két új, kétmagos, középkategóriás modellje, a Sony Xperia U és az Xperia sola.
Hamarosan jöhet a Sony Xperia Duo

Hamarosan jöhet a Sony Xperia Duo

2012.04.05
| Unwired View
Tavaly nyáron hallottunk először az akkor még japán-svéd gyártó Xperia Duo modelljéről mint a cég első olyan okostelefonja, amelyik kétmagos processzort használ.
Sajtófotón a felturbózott Galaxy S II

Sajtófotón a felturbózott Galaxy S II

2012.02.03
| Phone Arena
Tegnap derült csak fény a Samsung Galaxy S II Plus létezésére, de máris itt a hivatalos sajtófotó róla.
Február 8: Symbian^3 Belle frissítés érkezik

Február 8: Symbian^3 Belle frissítés érkezik

2012.01.31
| Engadget
A finn gyártó alig pár napja tette ki véletlenül a Belle frissítés érkezését téves dátummal, majd gyorsan korrigálták a hibás hírt.
Sony Xperia P néven jön a Nypon

Sony Xperia P néven jön a Nypon

2012.01.30
| GSM Arena
A japán gyártó nemrégiben lebukott friss modellje, a Nypon kódnevű Sony LT22i Xperia P néven kerülhet piacra a friss információk szerint.
Samsung Galaxy Tab 2 gigahertzes, kétmagos processzorral

Samsung Galaxy Tab 2 gigahertzes, kétmagos processzorral

2012.01.30
| Phone Arena
A friss pletykák szerint a nagyobbik dél-koreai gyártó a február végi Mobile World Congressen mutatja be a legújabb Galaxy Tab internettáblát, amelyben egy kétmagos, 2 gigahertzes Exynos CPU dolgozik majd.
A Sony Xperia S titkai

A Sony Xperia S titkai

2012.01.27
| Phone Arena
A CES 2012 egyik, a szakma és a rajongók által is legjobban figyelemmel kísért mobilja a Sony Xperia S tartogat meglepetéseket még.
Négymagos mobil májusban

Négymagos mobil májusban

2011.12.28
| Slashgear
A világ egyik leghíresebb iPhone másolata a kínai Meizu által készített telefoncsalád, amely legújabb tagja a Meizu MX.
Meizu MX: két mag, HSPA+, január 1.

Meizu MX: két mag, HSPA+, január 1.

2011.12.06
| Unwired View
2012. január elsejétől lesz hivatalosan megvásárolható az anno az iPhone koppintásáról híres/hírhedt gyártó új készüléke.
Samsung W999: két mag, két SIM, két képernyő

Samsung W999: két mag, két SIM, két képernyő

2011.12.06
| GSM Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó legújabb telefonja mindenre rádupláz, a Samsung W999-ben ugyanis két képernyő, kétmagos processzor és két megjelenítő is megtalálható.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei