Megnyílt az ezredik Xiaomi Store is

2021.06.07| Xiaomi

A kínai vállalat az ezredik Xiaomi Store megnyitását a Mi-rajongókkal együtt ünnepli világszerte.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Xiaomi, a világ egyik vezető technológiai vállalata, ma bejelentette, hogy a Xiaomi Store boltjainak a száma a globális piacokon* átlépte az ezret, ami jelentős mérföldkövet jelent a vállalat globális terjeszkedésében. 

Széllel szemben - Nyílik az ezredik Xiaomi Store az eddigi leggyorsabb növekedést hozó évet követően 

A jelentős teljesítményt annak ellenére sikerült elérnie a vállalatnak, hogy a hagyományos üzletek világszerte komoly kihívásokkal szembesülnek. Az, hogy a Xiaomi Store ilyen körülmények között is sikeres tudott maradni, azt bizonyítja, hogy a márkát nagyon sokan kedvelik és hogy nagyszerű lehetőségei vannak a globális piacokon. 

A Xiaomi Store hálózatát független, hagyományos kiskereskedelmi üzletek alkotják, amelyeket a Xiaomi saját partnerei alapítanak és üzemeltetnek. Az összes globális Xiaomi Store Xiaomi szabványok szerint működik, és kizárólag eredeti Xiaomi termékeket árul. A Xiaomi Stores tagjai tehát a vállalat hagyományos kiskereskedelmi üzletágának magas színvonalú szolgáltatások nyújtó hivatalos képviselői. 

Globális Xiaomi Store kampány - 5 év távlatából

Az első nemzetközi Xiaomi Store 2016-ban nyitotta meg kapuit a Mi-rajongók előtt Szingapúrban. Azóta az üzlethelyiségek száma világszerte gyorsan növekedett.

Megnyílt az ezredik Xiaomi Store is

A különleges alkalomra tekintettel, a Xiaomi online és offline formában is elindította az 1000 Xiaomi Stores eseményt, amivel annak a sok-sok Xiaomi felhasználónak és Mi-rajongónak is köszönetet kívánnak mondani, akik az elmúlt évek során támogatták a vállalatot és hittek a termékeiben. 

A Xiaomi az elmúlt negyedévben bővült a leggyorsabban amióta 2016-ban elindult a Xiaomi Store program. A vállalat az 1000. Xiaomi Store megnyitása alkalmából rendezett ünnepséget tartja a legalkalmasabbnak arra, hogy megköszönje a Mi-rajongóknak kitartásukat a márka mellett egy kihívásokkal teli évben.

 Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei