Meglepő bejelentés érkezett az Apple-től

2021.11.18
Címkék:

Apple

,

Apple Iphone


Az Apple lehetőséget biztosít azoknak, akik saját maguk szeretnék elvégezni a javításokat

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az egykor „a javítási jog egyik legerősebb gazemberének” titulált Apple szerdán meglepő bejelentést tett, miszerint megkezdi a barkács-javítások támogatását azáltal, hogy eladja az ügyfeleknek azokat az alkatrészeket és eszközöket, amelyekre iPhone és Mac gépeik otthoni javításához szükség van.

 

Az Apple azt mondta, hogy az új program, a Self Service Repair az iPhone 12 és iPhone 13 termékcsaládhoz tartozó alkatrészekkel együtt indul, és röviddel ezután az M1 chipekkel ellátott Mac számítógépekhez is megjelennek. A program várhatóan a jövő év elején indul az Egyesült Államokban, és 2022-ig további országokra is kiterjesztik.

 

Bár a program indítása során az Apple megjegyezte, hogy a program csak azok számára készült, akik rendelkeznek az elektronikai eszközök javításához szükséges tudással és tapasztalattal, és az ügyfeleinek továbbra is azt javasolja, hogy forduljanak szakszervízbe, a bejelentés mégis hatalmas változásokat jelez.

 Meglepő bejelentés érkezett az Apple-től

Az Apple az évek során hevesen védte a szakszervíz hálózatát, és szigorú feltételeket alkalmazott a független javítópartnereire, amelyek miatt hatalmas pénzbírsággal sújtják őket, ha nem az elvárásoknak megfelelően működnek.

 

Az eredeti Apple-alkatrészekhez való nagyobb hozzáférés biztosításával ügyfeleink még több választási lehetőséget biztosítanak, ha javításra van szükség” – nyilatkozta Jeff Williams, az Apple operatív igazgatója. "Az elmúlt három évben az Apple csaknem megduplázta azon szervizhelyek számát, ahol hozzáférhetnek az eredeti Apple alkatrészekhez, szerszámokhoz és képzéshez, most pedig lehetőséget biztosítunk azoknak, akik saját maguk szeretnék elvégezni a javításokat."

 

Bár az újonnan elérhető alkatrészek árát még nem közölték, az Apple blogbejegyzésében megjegyzi, hogy azok a vásárlók, akik visszaküldik a használt alkatrészeket újrahasznosításra, jóváírást kapnak a vásárlásuk után.

 


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei