Megkezdődött a Huawei Mate 60 sorozat próbagyártása

2023.06.26| Huawei Central

A Huawei új zászlóshajó bevezetésére készül az év második felében. Megerősítették, hogy a Huawei Mate 60 Series dizájnja elkészült, és ez a zászlóshajó próbagyártásba került, ami fontos mérföldkő.

Az év elején megjelent a Huawei P60 sorozat, rengeteg funkcióval. A bemutató után a technológiai gyártó fogyasztói termékeinek alelnöke, He Gang azt mondta, hogy a Huawei P60 sorozat piacra dobása azt jelzi, hogy a Huawei visszatért a normál kerékvágásba. Közvetve ez azt tükrözi, hogy a Huawei később, 2023 második felében bemutatja a Huawei Mate 60 sorozatot.

Az ellátási lánc bennfenteseinek legfrissebb hírei szerint egy Huawei ellátási lánccal rendelkező vállalat azt állította, hogy gyártási alkatrészeket szállít az új Huawei Mate 60 termékcsaládhoz.

Ez azt jelenti, hogy a Huawei Mate 60 sorozat elkészült, és a próbagyártás szakaszába lépett. A következő fázis a tömeggyártás lesz, és a tervek szerint az év második felében mutatkozik be. Mégis úgy gondoljuk, hogy még a tömeggyártás utolsó felhívásáig is lehetnek változások.

Megkezdődött a Huawei Mate 60 sorozat próbagyártása

Azt is érdemes megemlíteni, hogy nem sokkal ezelőtt a Huawei 2023-ban 40 millió darabra növelte mobilszállítási célját. Ezt a célt az év elején 30 millió darabra tűzték ki, ami azt jelenti, hogy nagy bizalommal rendelkezik a Mate 60-as sorozat iránt.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A múltbeli jelentésből kiderül, hogy a Huawei Mate 60 sorozat standard verziója Qualcomm Snapdragon 8+ chippel lesz felszerelve. Másrészt a Huawei Mate 60 Pro Snapdragon 8 Gen 2 chippel várható.

Azt is pletykálják, hogy a Huawei Mate 60 sorozat visszahozza az 5G-kapcsolatot a Huawei franchise-ba. A cég azonban ezt a hírt hivatalosan nem erősítette meg csatornáin. A Mate 50 sorozat számos új, hatékony technológiát mutatott be a fogyasztók számára.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei