Megjelent az Apple iPad Pro!

2015.09.10| BGR

Az Apple tegnap este jelentette be újdonságait, többek között az Apple iPad Pro táblagépet.

Az Apple tegnap este jelentette be újdonságait, többek között az Apple iPad Pro táblagépet. Az elõzetes pletykák számos pontban helyesnek bizonyultak, valóban létezik a gigantikus tablet. A 12.9 colos, 2732 x 2048 pixel felbontású és 264ppi pixelsûrûségû kijelzõnek köszönhetõen az iPad Pro gond nélkül kiválthat akár egy fõ laptopot is. Különlegessége a négy, oldalt található hangszóró, így a táblagép hangereje az iPad Air 2-höz képest több mint háromszoros. A megjelenítõ természetesen Retina, tömege 712 gramm. A burkolat a 64 bites, 16 nanométeres technológiával készül Apple A9X processzort rejti, amely 1.8x jobb mint az A8X, emellett megtalálható benne M9 motion coprocessor, 32 vagy 128 gigabájt tárhely. Adatkapcsolat szempontjából az iPad Pro támogatja az LTE, a MIMO hálózatokat, a Wi-Fi 802.11ac-t, a Bluetooth 4.0 LE-t.

A rendkívül vékony, mindössze 6.9 mm-es tabletben egy 8 megapixeles, f/2.2-es, ötlencsés iSight kamera található, True Tone vakuval és 4K videórögzítéssel. Természetesen nem maradt ki a home gombba integrált TouchID ujjlenyomat-olvasó, az iOS 9 operációs rendszer – különleges multitasking funkcióval ellátva – az akkumulátor pedig tíz óra folyamatos használatot is lehetõvé tesz, ahogy azt a gyártótól megszokhattuk. Megjelent az Apple Pencil stylus, ez a 13 colos méret miatt igazán hasznos kiegészítõ, Lightning portról tölthetõ és nyomásérzékeny, így rajzoláshoz is kitûnõ, cserébe az ára kissé borsos, 99 dollárba kerül majd. Az Apple iPad Pro mellé külön megvásárolható lesz a Smart Keyboard nevû billentyûzet a gyors gépeléshez, 169 dollárt kér érte a gyártó. A megszokott Smart Cover 59 dollárba kerül majd, szürke és fehér színekben elérhetõ, a szilikon tok pedig 79 dollárt kóstál.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A modell arany, ezüst és szürke színekben kerül a boltokba. Az Apple iPad Pro 799-1079 dolláros áron lesz elérhetõ tárhely és hálózattámogatástól függõen. A 32 gigabájtos, csak Wi-Fi-s modell 799 dollárt kóstál, a 128 gigabájtos 949 dollárba kerül, míg a nagyobb GSM hálózati támogatással ellátott iPad Pro-ért 1079 dollárt kell kifizetni. Az Apple iPad Pro novemberben kerül a boltokba.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

2018.07.30
| Phone Arena
Három fotón ismerhetjük meg közelebbről az iPhone X Plus és az iPhone 9 mobilokat.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.
Ennyibe kerül a gyorstöltés az iPhone-on

Ennyibe kerül a gyorstöltés az iPhone-on

2017.09.18
| GSM Arena
Kiderült, mennyibe is fáj majd az, ha valaki szeretné kihasználni a gyorstöltési lehetőséget az új iPhone-ok valamelyikén.
Az Apple szép csendben USB C-re vált

Az Apple szép csendben USB C-re vált

2018.10.19
| Phone Arena
Mindenféle említés vagy fanfár nélkül jelent meg egy új, USB C-s kiegészítő az Apple oldalán.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei