Megjelent a teljes Redmi Note 13 család Magyarországon!

2024.01.22| Redmi

A Xiaomi bejelentette a Redmi Note 13 okostelefon-termékcsalád megjelenését. A sorozat öt új készüléket tartalmaz, amelyek vélhetően még több rajongót szereznek majd az egyébként is népszerű Redmi Note termékcsaládnak: a Redmi Note 13 Pro+ 5G-t, a Redmi Note 13 Pro 5G-t, a Redmi Note 13 Pro-t, a Redmi Note 13 5G-t és a Redmi Note 13-

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Redmi Note 13 készülékek kamera rendszere jelentősen fejlődött, és az esztétikai megjelenés, a kijelző minősége és a processzor teljesítménye is a csúcs felé mutat. Ezáltal a Redmi Note 13 még közelebb hozza a középkategóriát a csúcskategóriához, miközben megőrzi megfizethető árát.

A professzionális modellek – a Redmi Note 13 Pro+ 5G és a Redmi Note 13 Pro 5G és a Redmi Note 13 Pro – mindegyike ultranagy felbontású, 200 MP-es kamerát és optikai képstabilizátort (OIS) kapott, így az élmény olyan lesz a felhasználó számára, mintha tényleg csúcskategóriás telefonnal fotózna. Emellett a 2x/4x-es veszteségmentes zoommal jól rá lehet közelíteni a témákra, például valakire egy tömegben, vagy egy távolban zajló történésre.

Megjelent a teljes Redmi Note 13 család Magyarországon!

A fejlett kamerarendszereket 1/1,4”-os szenzor és továbbfejlesztett képfeldogozás teszi teljessé – ezek garantálják a kimagasló képminőséget még nehéz helyzetekben és rossz fényviszonyok mellett is. A szenzorhoz hatalmas f/1,65-ös rekesznyílás és Tetra2 pixel (fejlett pixelbinning technológia) társul, hogy a képek akkor is megfelelő megvilágítottságot kapjanak, ha épp nincs elég fény. Az Atomic Layer Deposition (ALD) technológiával ellátott 7P lencsék csökkentik a becsillanást és a kép elhomályosodását.

Az alapmodellek – a Redmi Note 13 5G, és a Redmi Note 13 – 108 MP-es főkamerája 3x-os veszteségmentes zoom-mal rendelkezik a nagyobb részletgazdagság érdekében. Mindkét telefonban elérhetők a “filmCamera” filterek a képek utólagos szerkesztéséhez. A készülékek mindegyike három objektívvel rendelkezik a hátoldalon: egy 200 vagy 108 MP-es fő kamerával, egy 8 MP-es ultraszéles-látószögű kamerával és egy 2 MP-es makró kamerával. Ehhez járul a 16 MP-es előlapi szelfikamera.

Megjelent a teljes Redmi Note 13 család Magyarországon!

Az összes készüléket a Xiaomi Imaging Engine működteti. Mindegyik készülékről elmondható, hogy a digitális fotózás újgenerációs élményét nyújtja, és erőteljes képfeldolgozó hardverrel rendelkezik, így a Redmi Note 13 sorozat remek választás azok számára, akik ikonikus képeket szeretnének lőni szinte bármilyen helyzetben.

A készülékek dizájnja is lenyűgöző, ultravékony kávával és AMOLED kijelzővel rendelkeznek, amelyek mind 120 Hz-es képfrissítési ráta mellett garantálják a sima görgetést. A Redmi Note 13 Pro+ 5G és a Redmi Note 13 Pro 5G 1.5K, a Redmi Note 13 Pro, a Redmi Note 13 5G, és a Redmi Note 13 FHD+ felbontással rendelkezik. Az IP68 por- és vízállóságot biztosító modellek is szerepelnek a sorozatban. A Redmi Note 13 Pro+ 5G és a Redmi Note 13 Pro 5G kijelzője Corning Gorilla Glass Victus borítást kapott, hogy még inkább ellenálljon a véletlen leejtésből, karcolódásból adódó sérüléseknek – ez ugyancsak újdonságnak számít a termékcsalád esetében. A kijelzőt úgy fejlesztették tovább, hogy még reszponzívabb legyen, jobban reagáljon az érintésre, akár esőben is.

Megjelent a teljes Redmi Note 13 család Magyarországon!

A Redmi Note 13 sorozat a TÜV Rheinland tanúsítványát is megszerezte, ami azt garantálja, hogy a kijelző alacsony kékfény-kibocsátású, villódzásmentes és cirkadiánbarát, illetve számos, a szem kímélését szolgáló megoldással rendelkezik, mint amilyen például az olvasó mód. Az új képességek közül kiemelendő, hogy ez lesz az első olyan Redmi Note sorozat, amely már képernyőbe épített ujjlenyomat-érzékelővel is rendelkezik.

A Redmi Note 13 Pro+ 5G az IP68 szabvány szerint por és vízálló, ám a többiek képességei is javultak ezen a téren, hiszen már az IP54 szabványnak felelnek meg.

Megjelent a teljes Redmi Note 13 család Magyarországon!

A Redmi Note 13 sorozat processzorai a legújabb technológiát alkalmazzák, és erős akkumulátorokkal kombinálva egész napos használatot tesznek lehetővé. A sorozat legkiemelkedőbb tagját, a Redmi Note 13 Pro+ 5G telefont MediaTek Dimensity 7200-Ultra chipkészlettel és erőteljes 5000 mAh-s akkumulátorral látták el. A készülékhez az iparág legmasszívabb töltője, egy 120 W-os HyperCharge töltő jár, amely mindössze 19 perc alatt tölti a telefont 100 százalékra. 

Megjelent a teljes Redmi Note 13 család Magyarországon!

A Redmi Note 13 Pro 5G-nek van a legnagyobb kapacitással bíró akkumulátora: 5100 mAh-s. A készülék a Snapdragon 7s Gen 2 Mobile Platformra épült. A Redmi Note 13 Pro-t a MediaTek Helio G99-Ultra chipkészlet hajtja, és 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Mindkettő dobozában egy 67W-os turbótöltő lapul, amely 45 perc alatt tölti fel teljesen a készülékeket. Az alapmodellek 5000 mAh-s akkumulátorokkal és erős chipkészletekkel érkeznek.

 

A Xiaomi az új okostelefon széria mellett bemutatott három új viselhető okoseszközt is: a Redmi Watch 4-et, a Redmi Buds 5 Pro-t és a Redmi Buds 5-öt. A Redmi Watch 4, amely rendkívül nagy, 1.97"-os négyszögletes AMOLED kijelzővel és érdekességekkel, például az ujjlenyomat-érzékelővel, alumíniumötvözet középső kerettel, OTS rozsdamentes acél koronával rendelkezik. Szintén a kényelmesebb használatot szolgálja, hogy a Redmi Watch 4 vadonatúj kioldó mechanizmusa, hogy gyorsabban lehessen a szíjakat cserélni rajta.

Megjelent a teljes Redmi Note 13 család Magyarországon!

A Redmi Watch 4 órába egy négycsatornás PPG szenzort építettek be, amely még pontosabban méri a szívritmust és a vér oxigéntartalmát. A felhasználók több mint 150 féle sportmód közül választhatnak, ezek közül hatot a készülék automatikusan felismer. Az óra továbbfejlesztett képességei közé tartozik a Bluetooth hívás is, amelynek köszönhetően a felhasználók úgy is válaszolhatnak a hívásokra, hogy felemelik a kezüket és megérintik a kijelzőt. Az okosóra Silver Grey vagy Obsidian Black színekben érhető el, színben hozzáillő szíjjal, amit: pasztell-lila, sötétcián, illetve mentazöld színre cserélhetnek le.

A Redmi Buds 5 Pro fülhallgató az életszerű hangzással és korszerű, 3+1-féle zajszűréssel (ANC) emelkedik ki, míg a Redmi Buds 5 fülhallgató szintén fejlett zajszűrést és hosszú üzemidőt kínál. A Redmi Buds 5 Pro fülhallgatóval 10 órán keresztül lehet folyamatosan zenét hallgatni, tokjával viszont 38 órára emelkedik a használati idő. A Redmi Buds 5 Pro az alábbi színekben érhető el: Midnight Black, Moonlight White és Aurora Purple.

Megjelent a teljes Redmi Note 13 család Magyarországon!

A Redmi Buds 5 legfeljebb 46dB ANC zajszűrést biztosít három üzemmódban, amelyek a háttérzajok különböző típusait szűrik ki. Három hangáteresztő mód kínál, ezek mellett lehetőséget arra, hogy a felhasználó többet hallhasson abból, amit hallani szeretne, és kevesebbet abból, amit nem. A Redmi Buds 5 tízórányi folyamatos zenehallgatást tesz lehetővé, ami 40 órára emelkedik, amennyiben a fülhallgató a töltőtokjával van összepárosítva. Ezek a fülhallgatók három színben érhetők el: Black, White, Sky Blue. 

Megjelent a teljes Redmi Note 13 család Magyarországon!

A Redmi Buds 5 sorozat támogatja a Xiaomi Earbuds app használatát, amely sok más okostelefon-márkával is kompatibilis. Ezzel az applikációval a fülhallgató még több funkcióra képes, így például személyre lehet szabni a zajszűrést, be lehet állítani az intelligens környezeti adaptív zajszűrést, a testreszabott EQ-hangolást, és be lehet kapcsolni az erőteljes hangzást.

A Redmi Note 13 család és az új viselhető eszközök a népszerű Redmi termékek hírnevét tovább növelik, egyidejűleg megőrizve az elérhető ár és kiváló teljesítmény kombinációját.

A Redmi Note 13 sorozat Magyarországon az alábbi tárhelyváltozatokban, színekben és ajánlott fogyasztói ártól lesz megvásárolható 2024. január 24-től a Xiaomi hivatalos értékesítési csatornáin keresztül:

Megjelent a teljes Redmi Note 13 család Magyarországon!

A promócióban résztvevő partnereknél a promóciós időszak alatt (2024. január 24-február 6., vagy a készlet erejéig) a Redmi Note 13 Pro 5G vagy Redmi Note 13 Pro+ 5G okostelefon vásárlása esetén a vásárlók egy ráadás Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L forrólevegős sütőt kapnak.*

*A promóció részleteiről és az akcióban résztvevő partnerekről a xiaomiofficial.hu weboldalon olvashatnak a későbbiekben.

A Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 5G, Redmi Note 13 eszközök prémium kijelzőcsere garanciával rendelkeznek.

A 2024. január 24-február 23. között a résztvevő partnerek online áruházaiban (webshopjaiban) vagy kereskedelmi üzleteiben Magyarországon vásárolt és aktivált Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 5G, Redmi Note 13 készülékek egyszeri ingyenes szervizre jogosultak Xiaomi helyi szervizpontjain a vásárlás dátumától számított 6 hónapig abban az esetben, ha a termékek kijelzői a Vásárló önhibáján kívül hibásodnak meg vagy szenvednek sérülést (például a termékek véletlenszerű leejtése).

 A Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 5G, Redmi Note 13 KIJELZŐJÓTÁLLÁS ÉS -SZERVIZ-ben résztvevő kereskedelmi partnerek listája: Media Markt, Euronics Emag (emag által forgalmazott), Alza, Auchan, Pepita.hu (pepita által forgalmazott), Arena Xiaomi Store, Magyar Telekom, Yettel, xiaomiofficial.hu. A prémium kijelzőjótállás és szervíz díjmentes, és tartalmazza a kijelző cseréjének költségeit is, amennyiben arra szükség van.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokItt a komplett Xiaomi Redmi Note 13 sorozat

Itt a komplett Xiaomi Redmi Note 13 sorozat

2024.01.15
| Phone Arena
A Redmi márka a 2024-es évet nagy lendülettel kezdi öt új modellel az új Redmi Note 13 sorozat alatt.
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G teszt: kiegyensúlyozott csomag

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G teszt: kiegyensúlyozott csomag

2024.01.26
| Telefonguru
Hétfőn megérkezett a Redmi Note 13 széria mind az öt tagja és rögtön a szerkesztőségünkben landolt két készülék, az egyik a Redmi Note 13 Pro 5G, amely a család második legjobbja.
Megjelent a Poco X6 és a Poco X6 Pro

Megjelent a Poco X6 és a Poco X6 Pro

2024.01.14
| GSM Arena
Frissített lapkakészletekkel, 67 W-os töltéssel és hosszabb szoftvertámogatással érkezett a Poco két újdonsága.
A MediaTek Dimensity 7200 Ultra a felső-középkategóriát célozza

A MediaTek Dimensity 7200 Ultra a felső-középkategóriát célozza

2023.09.15
| Android Police
A MediaTek a felső-középkategóriás okostelefonok piacára koncentrál új Dimensity 7200 Ultra chipjével, amely a Redmi Note 13 Pro+-ban debütál.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei