Megérkezett végre iPadre az egységes Office

2021.02.17| Phone Arena
Címkék:

iPad

,

Office


A Microsoft végre kiadott egy egységes Office alkalmazást az Apple iPad tabletek számára.

2020 eleje óta a Microsoft lehetőséget ad az iPhone felhasználóknak, hogy egységes Office programmal rendelkezzenek az MS Office összes alkalmazásához: Word, PowerPoint, Excel és OneNote. Az iPad felhasználókat azonban egy évig hagyták az önálló alkalmazások használatát az összevont helyett, bár most az AppleInsider jelentése szerint a Microsoft végre egységes Office alkalmazást hozott az iPadre is.

Megérkezett végre iPadre az egységes Office

Az iPad egyesített Office már elérhető az App Store-ban. Az Office app kezdőképernyőjén a felhasználók választhatnak a különböző Office alkalmazások között és egyszerűen létrehozhatnak Word-dokumentumot, Excel-táblázatot stb. iPadjükön anélkül, hogy ehhez egyesével kellene különálló alkalmazásokat keresni a készüléken.

Fontos infó, hogy az Office alkalmazás bár ingyenesen letölthető, de Office 365 előfizetés szükséges, hogy élvezhesd az olyan funkciók előnyeit, mint a dokumentumok megosztása.

Megérkezett végre iPadre az egységes Office

Jelenleg az önálló Word, Excel és PowerPoint alkalmazások továbbra is elérhetők az iPad App Store-ban. Egyelőre nincs információ arról, hogy a Microsoft tervezi-e eltávolítani őket, az összes funkciójuk azonban elérhető az egyesített Office alkalmazásban is.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei