Megérkezett a P40 sorozat legolcsóbb tagja

2020.03.04| Huawei

A kínai gyártó lerántotta a leplet hivatalosan a Huawei P40 Lite okostelefonról.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Ez a készülék lett a P40 család első tagja, a többi március 26-án követi. A P40 Lite négy hátlapi kamerával felszerelt, ezek mátrix elrendezésben láthatók. A fő kamera 48 megapixel felbontású, a Huawei multiframe composition technológiát használja, amely a gyakorlatban több, egymás után készített kép összesítésével biztosít gyönyörű színeket. A második optika 8 megapixeles, ez 120 fokban lát, a harmadik érzékelő egy makró lencse, segítségével akár 4 centiméterről is fotózhatunk, a bokeh effekthez pedig külön szenzor jár.

Megérkezett a P40 sorozat legolcsóbb tagja

A négykamerás rendszer Szuper Éjszakai móddal is ellátott, így a gyártó szerint állványra sincs szükség a fotózáshoz. A közösségi tartalmak készítésében is segít a P40 Lite, ugyanis mesterséges intelligenciával ellátott videó-szerkesztője képes háttérzenét beállítani vagy felvételeket vágni a minél jobb végeredmény eléréséhez. A zajcsökkentésben és a túlexponálás korrekcióján a negyedik generációs, processzorba integrált képfeldolgozó dolgozik. Az előlapi kamera szintén képes Szuper Éjszakai módra, itt Szelfi 2.0 fut.

Megérkezett a P40 sorozat legolcsóbb tagja

A Huawei P40 Lite-ba a Huawei saját fejlesztésű lapkakészlet családjából a Kirin 810 7nm-es készletét választotta, nyolc magos CPU-val, Mali-G52 MP6 GPU-val és 6 gigabájt RAM-mal felszerelt. Természetesen nem maradhatott ki a GPU Turbo funkció sem, a Huawei képkocka-szám növelése és az akkumulátor merülésének csökkentése játék közben.

Megérkezett a P40 sorozat legolcsóbb tagja

A P40 Lite Punch FullView kijelzője 6.4 col képátlós, full HD+ felbontású, 90.6 százalékos képernyő-test arányt biztosít. Az ujjlenyomat-olvasó ezúttal nem a kijelzőbe rejtett, hanem a telefon jobb oldalán található.

A Huawei P40 Lite 6+128-as változata 99.990 forintos áron rendelhető elő március 9-től 23-ig éjfekete, sakura rózsaszín vagy smaragdzöld színekben. Az előrendelők ajándék Huawei Band 4 Pro okoskarkötőt kapnak ajándékba.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei