Megérkezett a Honor Earbuds 2 Lite

2021.10.27| Honor

Megérkezett a HONOR Earbuds 2 Lite TWS fülhallgató hosszú üzemidővel és továbbfejlesztett hangzással.

A HONOR nemzetközi technológiai márka bejelentette új, teljesen vezetéknélküli sztereó fülhallgatóját, a Honor Earbuds 2 Lite-ot. A kényelmes, ergonomikus formatervezés hosszú üzemidőt, aktív zajszűrést és stabil kapcsolatot kínál. A HONOR Earbuds 2 Lite kategóriájában kiemelkedő hangélményt nyújt elérhető áron, így kiváló választást jelent mindenkinek, aki kristálytiszta hangzást keres.

Hosszú üzemidő és gyorstöltés

A HONOR Earbuds 2 Lite 55 mAh-s akkumulátora akár 10 órányi folyamatos zenehallgatást tesz lehetővé egy feltöltéssel, összesen pedig akár 32 órán keresztül hallgathatunk rajta zenét vagy 20 órán át beszélhetünk, mindezt a töltőtok segítségével. Mindezek mellett a HONOR Earbuds 2 Lite-ot a gyorstöltésnek köszönhetően 10 perc alatt akár 40%-ra is feltölthetjük, ami elegendő 4 órás folyamatos zenehallgatáshoz.

Aktív zajszűrés a zavartalan zenehallgatásért

A HONOR Earbuds 2 Lite aktív zajszűrő technológiával csökkenti a zavaró háttérzajokat, így használhatjuk tömegközlekedési eszközön vagy zsúfolt kávézóban. A fülkagylóba pontosan illeszkedő kialakítás pedig passzív zajszűrőként funkcionál, kiszűrve a hangokat.

Megérkezett a Honor Earbuds 2 Lite

A HONOR Earbuds 2 Lite viselőjének hangja tisztán és jól hallható séta vagy futás közben, akár erős szélben is. A fülhallgatóban két mikro-elektromechanikus szilikon mikrofon (MEMS) található, és a hagyományos zajcsökkentő technológia, a mély neurális hálózat és dual anti-wind technológia együttes alkalmazásával, pedig kiemeli a hívó hangját, és javítja a telefonhívás élményét.

Kiváló hangminőség és praktikus beállítások

Az érintéssel aktiválható praktikus beállításnak köszönhetően (awareness mód) a fülhallgató eltávolítása nélkül is hallhatjuk környezetünket. A 10 mm-es dinamikus hangszórók érzékeny polimer kompozit membránokkal kiegyensúlyozott, részletgazdag hangzást, mély basszust biztosítanak, így a HONOR Earbuds 2 Lite zenehallgatás és játék közben is magával ragadó élményt nyújt.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Kényelem és magas minőség

A HONOR rengeteg termékmintát tesztelt és alaposan tanulmányozta a fül szerkezetét a kényelmes és ergonomikus kialakításért. A HONOR Earbuds 2 Lite három, különböző méretű, rugalmas szilikonharanggal együtt kapható a személyre szabottabb illeszkedésért.

Stabil kapcsolat a zavartalan játékért

A játékok elindításakor a HONOR Earbuds 2 Lite automatikusan alacsony késleltetési módra vált, szinkronizálja a hangzást és a képet, így akadásmentes élményt biztosít. A vezeték nélküli technológia elterjedésének köszönhetően a felhasználók nagy része lakik olyan helyen, ahol közepes vagy alacsony átvételi jel és interferencia tapasztalható. A HONOR Earbuds 2 Lite Bluetooth 5.2 csatlakozással ilyen esetben sem csatlakoztatja le a hozzá kapcsolt HONOR okostelefont, így zavartalan élményt nyújt.

A gleccserfehér és éjfekete színekben érkező HONOR Earbuds 2 Lite Magyarországon 2021. novemberétől lesz elérhető. Ajánlott fogyasztói ára 24.990 forint.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.
Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

2017.04.24
| Telefonguru
Nálunk járt a Huawei P10 Lite és maradandó élményt hagyott bennünk.
A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

2020.04.12
| Telefonguru
2019-ben bannolta az Egyesült Államok elnöke a Huawei-t, ezzel hatalmas pofont adva neki. Vajon túléli?
Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

2017.12.06
| Phone Arena
Megjelent a Huawei leányvállalatának új modellje, a Honor 7X, méghozzá 200 dolláros áron.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei