Még mindig iPhone 6s-ed van? Elég gyors?

2020.02.28| 9to5Mac

Érdekel, hogy mennyivel gyorsabb egy friss modell, nevezetesen az iPhone 11 Pro a mobilodhoz képest?

A 2015-ben megjelent Apple iPhone 6s és az Apple iPhone 6s Plus népszerű okostelefonok voltak anno, a cég három évig árulta is őket. Rengeteg felhasználó a mai napig nem váltott, ugyanis a mobilok megfelelően teszik a dolgukat 5 év után is, nagyjából most érkezett el az idő a cserére. Az A9 chipset ugyanis kiváló volt a maga idejében, de már az A13-nál járunk.

2018-ben a 6s és a 6s Plus volt a legtöbbek által használt iPhone. Addigra már három éves modellekről beszélünk. Ha érdekel, mennyivel lenne gyorsabb mobilod, ha most cserélnéd le az iPhone 6s-edet, akkor nézd meg az alábbi videót! Érdemes!

Az összehasonlító videóhoz fontos részlet, hogy az iPhone 6s-ben új akkumulátor található, így nem játszik szerepet a lassítás. Mint mindig, egy ilyen jellegű sebességteszt nem pontos példája annak, amit a való életben tapasztalunk, ám érdekességnek mindenképp jó.

Spoiler veszély: az iPhone 6s-nek majdnem öt percbe telt az, amit a legújabb csúcsmobil kevesebb, mint három perc alatt teljesített. Régi akkumulátorral, emiatt belassított iPhone 6s-t figyelembe véve az iPhone 11 Pro bő kétszer gyorsabb. Durva.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei