Még drágább lesz a Sony Xperia 1 III

2021.04.01| PhoneArena
Címkék:

Sony Xperia 1 III


A legújabb szivárgásnak köszönhetően megtudtuk a Sony Xperia 1 III okostelefon legfontosabb specifikációin túl az árát is.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A japán gyártó júniusban bemutatja a következő zászlóshajóját, ami nem más, mint a Sony Xperia 1 III. A legfrissebb információk a kínai ZACKBUCKS-tól származnak, a szivárgás több fontosabb specifikációra is kiterjed, illetve a készülék árára is kitér.

Az Xperia 1 III okostelefont a Snapdragon 888 lapkakészlete fogja hajtani. Kétféle konfigurációval érkezik, ezek a 12/256 GB-os és a prémium 16/512 GB-os opciók lesznek.

Még drágább lesz a Sony Xperia 1 IIIMég drágább lesz a Sony Xperia 1 III

A kijelzője egy 6,5 hüvelykes OLED 4K HDR panel lesz, amely támogatja a 10 bites színt és képes lesz a 120Hz-es frissítési gyakoriságra is. A csúcsfényességről tudni lehet, hogy 1300 nit lesz, ami megegyezik a modern OLED okostelefon kijelzőkkel.

Még drágább lesz a Sony Xperia 1 III

Az új Sony okoskészülék egy klasszikus periszkóp objektívet fog használni, melyet a Sony Cyber-shot készített. A főkamerája 64 MP-es, amihez társul egy 12 MP-es ultraszéles látószögű egység is. Az Xperia 1 III egy 5000 mAh-es akkumulátort kap, amely támogatja a 65W-os gyors töltést.

Ami az árát illeti az Xperia 1 II-höz képest 10%-kal nőtt az új telefon ára, ugyanis az Xperia 1 III-ért 1369 dollárt fognak elkérni.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei