MediaTek chippel érkezik a OnePlus Nord 2

2021.07.08| Android Police
Címkék:

OnePlus

,

Nord 2

,

Nord 2 5G


A OnePlus bejelentette, hogy a Nord 2 5G lesz a vállalat első telefonja MediaTek chippel.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Eddig csak pletykákat hallottunk a Nord 2-ről, most viszont a vállalat „szólta el magát”. Így ha mást nem, azt már tudjuk, hogy a cég életében először MediaTek chipsetet fog használni, ezzel pedig a készülék létezését és érkezését is megerősítette. A OnePlus elárulta, a Dimensity 1200 exkluzív verzióját fogja az új mobil használni.

Az új MediaTek processzor erőssége a továbbfejlesztett mesterséges intelligencia, a kamera teljesítményének javítása, a kijelző javítása a jobb játékélményért.

MediaTek chippel érkezik a OnePlus Nord 2

Gyakorlati szempontból ez azt jelenti, hogy a Nord 2 kamerarendszere 22 különböző jelenetet képes felismerni, a színeket és a kontrasztot ennek megfelelően beállítva a jobb fotók készítéséhez. Ebből kifolyólag gyenge fényviszonyokban is jobb fotókra számíthatunk.

Ami a videót illeti, a OnePlus szerint lehetővé teszi az élő HDR effektusok felvételét, a DOL-HDR (Digital Overlap High Dynamic Range) pedig finomítja a felvételeket a lehető legjobb minőség és színpontosság érdekében.

MediaTek chippel érkezik a OnePlus Nord 2

A processzor emellett az AI-t is kihasználja a kijelzőt javító két funkcióhoz. Az AI Color Boost és az AI Resolution Boots automatikusan dolgozik a megtekintett tartalom típusa alapján. Az intelligens környezeti kijelző megváltoztatja a kijelző fényerejét a kontextus és a környezeti fényszint alapján.

Az új lapkakészlet javítja a játékteljesítményt is, bár az előnyök ezen a területen kissé homályosabbak. Várunk magasabb frissítési gyakoriságot bizonyos játékokban alacsony késleltetéssel, jobb hőkezeléssel és hatékony akkumulátorhasználattal. Jelenleg ennyi minden információ, amit tudunk az érkező OnePlus Nord 2 5G-ről, a bejelentés már nem lehet messze.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei