Mate 20 Pro-val forgatott a JETLAG

2018.10.26| Huawei

A Huawei legújabb készülékével, a Mate 20 Pro-val készítette el új videoklipjét a JETLAG.

Az Anti Fitness Club egykori frontembere és bandája Kínában forgatta új slágerének képi aláfestését, melyet egzotikus helyszíneken, a Huawei zászlóshajó készülékével rögzített. A Petőfi Zenei Díjra jelölt együttes először készített profi mobiltelefonos videoklipet, amelyet október végén mutat be a nagyközönségnek.

A poprockból az elektropop stílusra váltó Molnár Tamás és zenekara, a JETLAG a Huawei október közepén bemutatott készülékével vette fel legújabb klipje, az "Emlékbe" címet viselő dalának képsorait. A videó különlegessége, hogy a stáb a klip minden jelenetét a Mate 20 Pro-kamerájával rögzítette, így ez az első dal a zenekar életében, melyet hagyományos kamera nélkül, mobiltelefonnal vettek fel.

A tripla hátlapi kamerával és minden eddiginél jobb kamerateljesítménnyel rendelkező Mate 20 Pro tálcán kínálta a videoklip készítésének lehetőségét, hiszen a készülékben a fotózás mellett a videók rögzítését és szerkesztését is a mesterséges intelligencia támogatja, amely a legjobb felhasználói élményt és minőséget garantálja. A Mate 20 Pro minden eddiginél több, összesen mintegy 1500 helyzetet és több mint 5000 tárgyat képes felismerni 25 különböző kategóriában és ezeknek megfelelően választja ki a legoptimálisabb kamera-beállításokat. A MI videó funkcióinak köszönhetően a zenekar igénye szerint szerkeszthette a mozgóképek fényerejét, telítettségét és színárnyalatait.

"Abszolút kompromisszummentesen tudtunk dolgozni a Mate 20 Pro-val, sőt, számtalanszor hálát adtunk azért, hogy nem kellett súlyos felszerelést cipelnünk magunkkal. Lenyűgöző színeket, tökéletesen komponált képeket kaptunk, és olyan helyekre is könnyedén be tudtunk jutni így, ahová nagy kamerákkal és kiegészítő eszközökkel megpakolva valószínűleg csak szigorú engedélyeztetési procedúra és biztonsági intézkedések megtétele után mehettünk volna forgatni!" - mesélte a JETLAG rendezőként is dolgozó basszusgitárosa, Czoller Bence.

A zenekar mintegy 22 ezer kilométert utazott, hogy Kína egzotikus helyszínein, festői tájak között forgassa le új klipjét, amely Molnár Tamás, a JETLAG frontembere és egyben a dal szerzője szerint minden eddiginél személyesebbre sikerült. A klip október 27-én debütál majd az online és az offline médiában.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei