Már megint nagyot alkot a Xiaomi

2019.12.11| GSM Arena

Bemutatkozott a Redmi K30 és K30 5G, az ár-érték arányáról méltán híres termékcsalád két új tagja.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Végre vége a hosszú ideig tartó pletykáknak, lerántotta a Xiaomi a leplet tegnap a Redmi K30 és a Redmi K30 5G modellekről. Az 5G-s változat a világon az első, amelyben a Snapdragon 765G SoC található, ez önmagában 5G-képes lapka. A készüléken az Android 10 alapú MIUI 11 fut és Kínában négyféle RAM/ROM kombinációban lesz elérhető. A Redmi K30 5G méretes, 6.67 colos LCD kijelzőt kapott, a felbontása 2400×1080 pixel, a képernyőfrissítési ráta pedig 120Hz, ahogy azt a pletykákból már sejtettük, ebben is első, itt a Redmi mobilok között.

Már megint nagyot alkot a Xiaomi

A megjelenítő jobb felső sarkában foglal helyet a kapszula alakú kivágás, itt rejtőzik a 20 megapixeles szelfi kamera és a 2 megapixeles mélységszenzor. A hátlapon kamera négyes látható, amely áll egy 64 megapixeles Sony IMX686 szenzorból, egy 8 megapixeles, 120 fokban látó ultraszéles érzékelőből, egy 5 megapixeles makróból és egy 2 megapixeles mélységérzékelőből.

A Redmi K30 5G hátlapján nincs ujjlenyomat-olvasó, ez ugyanis a bekapcsoló gombban, jobb oldalt található. A kétcsatornás GPS, a Bluetooth 5.1 és a folyadékhűtés is megtalálható a funkciók között, a 4500 mAh kapacitású telep pedig 30 wattos gyorstöltéssel pumpálható.

Már megint nagyot alkot a Xiaomi

A Redni K30 dizájnban és tudásban majdnem teljesen megegyezik az 5G-s testvérével, így csak a különbségeket írjuk. A K30-ban Snapdragon 730G SoC található, értelemszerűen 5G hálózati támogatás nélkül. A hátlapon a makró szenzor 2 megapixelesre csökkent és a gyorstöltés sem 30, hanem „csak” 27 wattos. A kétcsatornás GPS hiányzik, a Bluetooth is 5.0 verziószámú, viszont ezek a funkciók számottevően nem teszik gyengébbé a 4G-s modellt.

Már megint nagyot alkot a Xiaomi

Ami az árakat illeti, 68-94 ezer forint közötti összeget kell az anyaországban kifizetni a K30-ért holnaptól, átlagosan 15 ezer forinttal kerül többe az 5G-s felár, ez utóbbiról azonban nem tudni, hogy Európában kapható lesz-e, Kínába is csak januárban kerül.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei