Ma húsz éves a Gmail

2024.04.01| Android Headlines
Címkék:

Gmail

,

jubileum

,

20 éves


2024. április elseje van, és a vállalatok mind ilyenkor közzéteszik április 1-jei vicceiket. Egy cégnek azonban van egy nagy híre, de ez nem vicc. A Gmail éppen ma lett 20 éves.

Bár fájdalmas lehet, gondoljon vissza a 2000-es évek elejére, amikor egy e-mail fiók beszerzése olyan fárasztó volt, mint egy ház vásárlása. Akkoriban az e-mail fiókok pénzbe kerültek, és nagyon korlátozott mennyiségű tárhelyük volt. A Google azonban megjelent egy olyan termékkel, amely az e-mail fiókokkal kapcsolatos legtöbb problémát megoldotta. A Google 2004. április 1-jén mutatta be a Gmailt, és nagyon hamar sikert aratott.

Nos, a Google belevágott, mint mindig, és elhozott egy hozzáférhető terméket, amit mindenki használhatott. A Gmail a Google fő e-mail kliense, és enyhített néhány problémát, ami hátráltatta az embereket az e-mail cím megszerzésében. Ingyenes fiókot vezetett be, és egy egész gigabájt tárhelyet adott az embereknek. Ez ma már nem tűnik soknak, de 2004-ben a legtöbb e-mail kliens körülbelül 15 MB tárhelyet kínált az e-mailek számára.

Ma húsz éves a Gmail

A Gmail egyre népszerűbb lett és egyre több felhasználót szerzett az évek során. Nyolc év után a világ legnépszerűbb e-mail kliensévé vált, több mint 400 millió felhasználóval.

A Gmailnek ma már körülbelül 1,2 milliárd felhasználója van világszerte. Bár az 1,2 milliárd felhasználó nem egyenlő az 1,2 milliárd emberrel (sok esetben az embereknek több Gmail-fiókjuk is van), ez még mindig azt mutatja, hogy a Gmail valamit jól csinált az évek során.

Ha rendelkezik Gmail-fiókkal, bizonyos szolgáltatásokat, például a Google Dokumentumokat, a Táblázatokat, a Diákat, a YouTube-ot, a Csevegést és még sok mást, automatikusan biztosít. Jelenleg fogalmunk sincs, mit tervez a Google a következő 20 évben. Amit tudunk, az az, hogy nagy lesz, lenyűgöző lesz, és sok mesterséges intelligencia lesz benne.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei