Ma húsz éves a Gmail

2024.04.01| Android Headlines
Címkék:

Gmail

,

jubileum

,

20 éves


2024. április elseje van, és a vállalatok mind ilyenkor közzéteszik április 1-jei vicceiket. Egy cégnek azonban van egy nagy híre, de ez nem vicc. A Gmail éppen ma lett 20 éves.

Bár fájdalmas lehet, gondoljon vissza a 2000-es évek elejére, amikor egy e-mail fiók beszerzése olyan fárasztó volt, mint egy ház vásárlása. Akkoriban az e-mail fiókok pénzbe kerültek, és nagyon korlátozott mennyiségű tárhelyük volt. A Google azonban megjelent egy olyan termékkel, amely az e-mail fiókokkal kapcsolatos legtöbb problémát megoldotta. A Google 2004. április 1-jén mutatta be a Gmailt, és nagyon hamar sikert aratott.

Nos, a Google belevágott, mint mindig, és elhozott egy hozzáférhető terméket, amit mindenki használhatott. A Gmail a Google fő e-mail kliense, és enyhített néhány problémát, ami hátráltatta az embereket az e-mail cím megszerzésében. Ingyenes fiókot vezetett be, és egy egész gigabájt tárhelyet adott az embereknek. Ez ma már nem tűnik soknak, de 2004-ben a legtöbb e-mail kliens körülbelül 15 MB tárhelyet kínált az e-mailek számára.

Ma húsz éves a Gmail

A Gmail egyre népszerűbb lett és egyre több felhasználót szerzett az évek során. Nyolc év után a világ legnépszerűbb e-mail kliensévé vált, több mint 400 millió felhasználóval.

A Gmailnek ma már körülbelül 1,2 milliárd felhasználója van világszerte. Bár az 1,2 milliárd felhasználó nem egyenlő az 1,2 milliárd emberrel (sok esetben az embereknek több Gmail-fiókjuk is van), ez még mindig azt mutatja, hogy a Gmail valamit jól csinált az évek során.

Ha rendelkezik Gmail-fiókkal, bizonyos szolgáltatásokat, például a Google Dokumentumokat, a Táblázatokat, a Diákat, a YouTube-ot, a Csevegést és még sok mást, automatikusan biztosít. Jelenleg fogalmunk sincs, mit tervez a Google a következő 20 évben. Amit tudunk, az az, hogy nagy lesz, lenyűgöző lesz, és sok mesterséges intelligencia lesz benne.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei