Letölthető a OnePlus Health app, pedig még nincs is mihez

2021.01.09| Android Authority
Címkék:

OnePlus Band


Már elérhető a Play Store-on a OnePlus Health alkalmazása, holott a cég okoskarkötője még sehol sincs.

Azt már persze tudjuk, hogy hamarosan bejelenti a cég a OnePlus Band nevű fitnesz trackert, azonban erre még nem került sor. Ennek ellenére bárki letöltheti már most a hozzá kapcsolódó alkalmazást. A Play Áruházban való megjelenés azért érdekes, mert jelenleg semmilyen készülék nem kompatibilis az appal, mindenesetre a screenshotok bemutatják, mire is számíthatunk.

Letölthető a OnePlus Health app, pedig még nincs is mihez

Amellett, hogy látható, milyen funkciókat érünk majd el az okoskütyüvel, az is kiderült, hogy különböző számlapok is letölthetők lesznek, a képen szereplő öt mind színes. A képekből egyértelmű, a OnePlus Health app gyakorlatilag az Oppo HeyTap Health alkalmazása új néven, a dizájn, a betűtípus mind onnan ismerős lehet. Ezek után nem lepődünk meg, ha a OnePlus Band is „csak” egy már meglévő Oppo vagy egyéb BBK termék lenne.

Letölthető a OnePlus Health app, pedig még nincs is mihez

A cikk írásakor került ki a OnePlus Band bejelentéséhez a meghívó, ezek szerint Indiában rendezik meg az eseményt, január 11-én, délelőtt 11 órakor. A OnePlus Band a korábbi hírek szerint SpO2 vér-oxigénszint méréssel, IP68-as burkolattal, AMOLED kijelzővel, alvásfigyeléssel, 13 edzés móddal, valamint 34 dolláros áron mutatkozik be.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei