Lencsevégen a vízálló Galaxy A52

2021.03.10| SamMobile

Nem csak lefotózták a Samsung Galaxy A52 okostelefont, de egyben megerősítették a vízálló burkolat jelenlétét is.

A Samsung Galaxy A50 és a Samsung Galaxy A51 a vállalat eddigi legsikeresebb középkategóriás telefonjai, így nem meglepő, hogy a Galaxy A52 piacra dobása jó néhány embert izgat. A készülék renderei már bemutatták, mire számíthatunk kinézet szempontjából és a specifikációs lapját többé-kevésbé teljesen bemutatták az elmúlt pár hónap hírei.

Lencsevégen a vízálló Galaxy A52

Ahmed Qwaider Twitteren több új képet is megosztott, amelyek a Galaxy A52-t elölről és hátulról mutatja a csomagolása mellett. Azt kell mondanunk, hogy a telefon a hátulján lévő matt felületnek köszönhetően nagyon jól néz ki, úgy tűnik, hogy a Samsung ezúttal visszafogott dizájnt követ, amit a hátulján futó vonalak hiánya bizonyít. Elöl azonban semmi sem változott, ami várható is volt, tekintve, hogy manapság gyakorlatilag minden okostelefon kijelzője szinte teljesen lefedi az előlapot, kevés egyediségnek hagyva helyet.

Lencsevégen a vízálló Galaxy A52

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a kijelző nem lesz jobb, mint a Galaxy A51-en. A Galaxy A52 támogatja a 90Hz-es frissítési frekvenciát (az 5G modellen 120Hz) az egyenletesebb animációkhoz, görgetéshez és játékhoz, ennek látványban méretes különbséget kell mutatnia. A teljesítményt a Snapdragon 720G befolyásolja nagyban.

Lencsevégen a vízálló Galaxy A52

Lencsevégen a vízálló Galaxy A52

A Twitteren megosztott fényképek azt is megerősítik, hogy a Galaxy A52 az IP67 tanúsításnak köszönhetően víz- és porálló, valamint 64 megapixeles fő kamerával rendelkezik. A víz- és porállóság mellett a Galaxy A52 még egy olyan funkciót hoz vissza, amely pár évvel ezelőtt hiányzott a Samsung középkategóriás készülékeiből: az optikai képstabilizátort. Szerencsére a pletykák szerint ezek a funkciók nem eredményeznek magasabb árcédulát - a Galaxy A52 várhatóan 369 euróért kerül piacra Európában, ugyanúgy, mint a Galaxy A51 még 2019 végén.

Extraként adunk egy frissen érkezett Galaxy A52 unboxing videót is. 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei