Lencsevégen a vízálló Galaxy A52

2021.03.10| SamMobile

Nem csak lefotózták a Samsung Galaxy A52 okostelefont, de egyben megerősítették a vízálló burkolat jelenlétét is.

A Samsung Galaxy A50 és a Samsung Galaxy A51 a vállalat eddigi legsikeresebb középkategóriás telefonjai, így nem meglepő, hogy a Galaxy A52 piacra dobása jó néhány embert izgat. A készülék renderei már bemutatták, mire számíthatunk kinézet szempontjából és a specifikációs lapját többé-kevésbé teljesen bemutatták az elmúlt pár hónap hírei.

Lencsevégen a vízálló Galaxy A52

Ahmed Qwaider Twitteren több új képet is megosztott, amelyek a Galaxy A52-t elölről és hátulról mutatja a csomagolása mellett. Azt kell mondanunk, hogy a telefon a hátulján lévő matt felületnek köszönhetően nagyon jól néz ki, úgy tűnik, hogy a Samsung ezúttal visszafogott dizájnt követ, amit a hátulján futó vonalak hiánya bizonyít. Elöl azonban semmi sem változott, ami várható is volt, tekintve, hogy manapság gyakorlatilag minden okostelefon kijelzője szinte teljesen lefedi az előlapot, kevés egyediségnek hagyva helyet.

Lencsevégen a vízálló Galaxy A52

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a kijelző nem lesz jobb, mint a Galaxy A51-en. A Galaxy A52 támogatja a 90Hz-es frissítési frekvenciát (az 5G modellen 120Hz) az egyenletesebb animációkhoz, görgetéshez és játékhoz, ennek látványban méretes különbséget kell mutatnia. A teljesítményt a Snapdragon 720G befolyásolja nagyban.

Lencsevégen a vízálló Galaxy A52

Lencsevégen a vízálló Galaxy A52

A Twitteren megosztott fényképek azt is megerősítik, hogy a Galaxy A52 az IP67 tanúsításnak köszönhetően víz- és porálló, valamint 64 megapixeles fő kamerával rendelkezik. A víz- és porállóság mellett a Galaxy A52 még egy olyan funkciót hoz vissza, amely pár évvel ezelőtt hiányzott a Samsung középkategóriás készülékeiből: az optikai képstabilizátort. Szerencsére a pletykák szerint ezek a funkciók nem eredményeznek magasabb árcédulát - a Galaxy A52 várhatóan 369 euróért kerül piacra Európában, ugyanúgy, mint a Galaxy A51 még 2019 végén.

Extraként adunk egy frissen érkezett Galaxy A52 unboxing videót is. 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei