Hivatalos infók a Galaxy A52-kről

2021.02.17| Playful Droid

A Samsung Galaxy A52 és A52 5G hivatalos specifikációi és a dizájn kiszivárogtak.

A közelmúltban nagyon sokat hallottunk a közelgő Samsung Galaxy A52 és A72 duóról, amelyek várhatóan a következő néhány hétben mutatkoznak be. Most a Winfuture.de-nek köszönhetően még a hivatalos bevezetés előtt többet tudhatunk meg a Galaxy A52 és A52 5G készülékekről.

Ahogy monikerük sugallja, a Galaxy A52 és az A52 5G is alapvetően azonos specifikációkat kap, kivéve a chipkészletet. A Samsung Galaxy A52-t a nyolcmagos Snapdragon 720G lapkakészlet hajtja, míg a Galaxy A52 5G a legújabb Snapdragon 750G lapkakészlettel dolgozik, amely 5G csatlakozást biztosít.

Hivatalos infók a Galaxy A52-kről

Samsung Galaxy A52 render

A memória részlegben a Galaxy A52 6+128, valamint 8+256 GB változatban egyaránt elérhető lesz. A telefon tárolókapacitása tovább bővíthető microSD kártyával is.

Az előlapon a Samsung Galaxy A52 modellek 6,colos, SuperAMOLED kijelzővel érkeznek, amely FHD+ képernyőfelbontást kínál, valamint a kijelzőn belüli ujjlenyomat-leolvasó is a kínálat részét képezi. A középre helyezett lyuk a 32 megapixeles szelfikamera befogadására szolgál.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Hivatalos infók a Galaxy A52-kről

Samsung Galaxy A52 5G render

Hátul téglalap alakú kameraház található, amely ugyanúgy néz ki, mint amit a Galaxy A72-nél láttunk. Négy kamerás rendszere állítólag 64 megapixeles elsődleges optikát, 8 megapixeles ultraszéles kamerát, 5 megapixeles makrokamerát, valamint egy 2 megapixeles mélységérzékelőt tartalmaz.

Az akkumulátor 4500 mAh kapacitású, támogatja a 25W-os gyorstöltést USB Type-C porton keresztül. Említésre méltó, hogy a készülék IP67 tanúsítvánnyal és 3,5 mm-es jack porttal is rendelkezik. Az árak tekintetében a Samsung Galaxy A52 ára 349 euróért, mintegy 130 ezer forintért lesz kapható az európai piacon.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei