Lebukott a Galaxy S10

2019.01.21| My Smart Price
Címkék:

Galaxy S10

,

geekbench

,

teszt


A Geekbench újabb részleteket erősített meg a Samsung Galaxy S10-zel kapcsolatban.

 

Egészen pontosan az SM-G973N variánson futtatták le a Geekbench tesztet, amely Exynos 9820 SoC-cal és 6 gigabájt RAM-mal felszerelt. A telefonban nem a sokak által várt Snapdragon 855 található, mely azért is fontos, mert Európa soha nem ezt a verziót kapja meg. Az Exynos a Samsung saját fejlesztésű processzora, a 9820 a legújabb a családból, 7 nm-es csíkszélességgel és nyolc maggal rendelkezik. A Samsung Galaxy S10, a széria középső tagja 6 gigabájt RAM-ot kap.

Lebukott a Galaxy S10

Ezzel az összeállítással a telefon az egymagos teszten 4382, míg a többmagoson 9570 pontot ért el. Érdekes, hogy az egymagos eredmény magasabb a Snapdragon 855 teljesítményénél, a többmagos pedig alacsonyabb.

Lebukott a Galaxy S10

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Samsung Galaxy S10 emellett – többek között a Geekbench adatai szerint – 6.1 colos Infinity-O kijelzőt kap AMOLED panelen, QHD+ felbontással, valamint 19.5:9 képaránnyal. Az igen vékony keret mellett kijelzőbe épített, ultrahangos ujjlenyomat-olvasót is kap a Galaxy S10. Bár az ultrahangos megoldás nem a leggyorsabb, az optikainál sokkal biztonságosabb. A S10 a hátlapon tripla kamera összeállítást kap, az előlapra viszont csak egy lencse kerül, szemben az S10+ dual szelfi optikájával. A Galaxy S10 trió február 20-án mutatkozik be San Franciscoban az Unpacked bemutatón.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
Talán



Korábbi szavazások eredményei