Kütyü fütyülős kulcstartó helyett

2014.03.11| Nokia Conversations

Ha gyakran előfordul, hogy amikor sietned kell, nem találod a kulcsodat vagy a pénztárcádat, neked találták ki a Nokia Treasure Taget. A kiegészítőnek köszönhetően a Nokia Lumia telefonod azonnal jelez, amint a Treasure Taghez rögzített tárgy kikerül a Bluetooth hatósugarából.

Ha gyakran előfordul, hogy amikor sietned kell, nem találod a kulcsodat vagy a pénztárcádat, neked találták ki a Nokia Treasure Taget. A kiegészítőnek köszönhetően a Nokia Lumia telefonod azonnal jelez, amint a Treasure Taghez rögzített tárgy kikerül a Bluetooth hatósugarából. A körülbelül gyufásdoboz méretű, mindössze 30×30×10 mm-es és 13 grammos eszköz olyan kiegészítő, amivel elkerülhető az asztalon hagyott pénztárca, telefon, kulcscsomó miatti lázas kapkodás és keresgélés. A Nokia Treasure Tag párosítása a Nokia Lumia Black frissítéssel rendelkező Nokia Lumia készülékekkel NFC vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül lehetséges. Az első alkalommal a készülék felajánlja a Nokia Treasure Tag alkalmazás letöltését az Áruházból, a telepítést követően pedig a telefonhoz akár négy Tag is párosítható, amelyekhez az applikáción belül külön ikonok vagy fotók rendelhetők. Amellett, hogy a Nokia Treasure Tag és a Nokia Lumia okostelefon hangosan jeleznek, ha egy adott tárgytól messzebb kerülsz, a HERE navigációs és térképalkalmazás is segít a keresésben.

Kütyü fütyülős kulcstartó helyett

A Nokia Treasure Tag fehérben, feketében, valamint ciánkék és citromsárga színekben lesz kapható áprilistól, mintegy 25 eurós áron, a működést a szabványos CR-2032-es gombelem biztosítja majd, melynek cseréje nagyjából félévente lesz szükséges. További információ a Nokia Conversations oldalain található.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Kütyü fütyülős kulcstartó helyettA cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei